DOLAR
32,2362
EURO
35,0033
ALTIN
2.502,08
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Abidin dino parkı baştan sona yenilendi

Karabağlar Belediyesi, Selvili Mahallesi’nde bulunan Abidin Dino Parkı’nı baştan sona yenileyerek çağdaş bir görünüme kavuşturdu.

Abidin dino parkı baştan sona yenilendi
17.09.2023 15:24
0
A+
A-

Karabağlar Belediyesi, Selvili Mahallesi’nde bulunan Abidin Dino Parkı’nı baştan sona yenileyerek çağdaş bir görünüme kavuşturdu. Fen İşleri Müdürlüğü’yle Park ve Bahçeler Müdürlüğü gruplarının çalışmalarıyla tamamlanan park, yeni yüzüyle vatandaşların kullanımına sunuldu. Yenileme çalışmaları kapsamında parkın büyük kısmı yeşil alan oldu. Spor ve çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu ve dinlenme alanları kazandırıldı.

Karabağlar Belediye Lideri Muhittin Selvitopu, 58 mahallesi bulunan Karabağlar’daki parkları, belirlenen program doğrultusunda elden geçirdiklerini söyledi. Baştan sona yenilenen parkların vatandaşların beğenisini kazandığını belirten Lider Selvitopu, “Karabağlar 60-70 yıl evvel başlayan çarpık kentleşmeden en çok etkilenen ilçelerin başında geliyor. Vatandaşlarımızın soluk alıp dinlenebilecekleri, çocuklarımızın özgürce koşturabileceği bu tıp yeşil alanlara çok gereksinim olduğunun farkındayız. Bu nedenle bulabildiğimiz ve imar şartları uygun her boş alanı parka dönüştürüyoruz. Vakte yenik düşen parklarımızı da kendi takımlarımızla baştan sona yeniliyoruz” dedi.

Karabağlar Belediyesi’nin ilçedeki parkları baştan sona yenilemeye ve vatandaşların nefes alabilecekleri yeni alanlar yaratmaya devam edeceğini vurgulayan Lider Selvitopu, “500 bin insanımızın günlük hayatını kolaylaştırmak, herkese eşit hizmet götürmek için çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.