DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Başkan Altay: “Selçuklu’nun Dârülmülküne Hizmet Etmek Bizim İçin En Büyük Şereftir”

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Vilayet Lideri Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Lideri Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Mevlana Türbesi’ni ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Başkan Altay: “Selçuklu’nun Dârülmülküne Hizmet Etmek Bizim İçin En Büyük Şereftir”
02.04.2024 17:24
0
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Vilayet Lideri Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Lideri Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Mevlana Türbesi’ni ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Lider Altay, “42 bin kilometrekarelik alanında, 31 ilçesinde 1.150 mahallesinde seçim süreci boyunca bize sevgi gösteren,  muhabbet besleyen ve sandıkta takviyesini esirgemeyen tüm Konyalılara teşekkür ediyorum. Konya çok daha hoş yarınları hak ediyor. Selçuklu’nun Dârülmülküne hizmet etmek bizim için en büyük şereftir” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Vilayet Lideri Hasan Angı ile merkez ilçe belediye liderleri Mevlana Türbesi’ni ziyaret ederek dua etti.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya’ya hizmet etmenin mutluluğuyla gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Şehrimizi ve ilçemizi güzelleştirmek, daha âlâ hale getirmek ve daha fazla gönüllere girebilmek için efor sarf edeceğiz. Seçimlerimizin ülkemize, milletimize iyi olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 5 yıl daha Konya’ya hizmet edecekleri için büyük heyecan ve memnunluk içerisinde olduklarını tabir ederek, “Bu süreçte bizlerden dayanaklarını esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarımıza, meclis üyelerimize, milletvekillerimize teşekkür ediyorum. İnşallah yeni süreçte de Karatay’da yeni eserler, yeni hizmetler çokça görülecek” ifadelerini kullandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya’da hoş bir seçim süreci yaşandığına değinerek, “Seçimlerin sonucunda bütün hemşehirlerimize ben başka farklı teşekkür ediyorum. Zira demokrasinin hoşluğu, demokrasinin sonuçları bizim için değerli. Bu manada 31 Mart seçimleri sonucunda bizlere hem gösterilen teveccühden ötürü teşekkür ediyor hem de üzerimize düşen iletileri alacağımızı buradan söz etmek istiyorum” dedi.

“HEP BİRLİKTE KONYA’NIN MENFAATİNE OLAN İŞLERDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla Konya’ya 5 yıldır hizmetlerde bulunduklarını ve artık yeni bir 5 yılın daha başlangıcını gerçekleştirdiklerini belirtti. 31 ilçede seçilen belediye liderlerine muvaffakiyetler dileyen Lider Altay, daima birlikte Konya’nın menfaatine olan işlerde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

“BİZE TAKVİYESİNDEN ÖTÜRÜ TÜM KONYALILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konya’nın, Türkiye’nin en değerli en hoş ve belediyeciliğin en üst düzeyde yapıldığı kentlerden birisi olduğunu vurgulayan Lider Altay, “Önümüzdeki 5 yılda da devam eden işlerimizi tamamlamak; Konya’ya yeni hoşluklar kazandırmak için gece gündüz demeden çaba edeceğiz, gayret sarf edeceğiz. Yeni periyodun hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bize dayanağından ötürü tüm Konyalılara teşekkür ediyorum. Artık parti rozetlerimizi çıkarttık ve tüm Konya’ya hizmet etmek için gece gündüz demeden uğraş sarf edeceğiz. 42 bin kilometrekarelik alanında, 31 ilçesinde 1.150 mahallesinde seçim süreci boyunca bize sevgi gösteren, muhabbet besleyen ve sandıkta dayanağını esirgemeyen tüm Konyalılara teşekkür ediyorum. Konya çok daha hoş yarınları hak ediyor. Selçuklu’nun dârülmülküne hizmet etmek bizim için en büyük şereftir” değerlendirmesinde bulundu.

“ÖNEMLİ OLAN ŞEHRİMİZİN KAZANMASI”

AK Parti Konya Vilayet Lideri Hasan Angı da seçilen tüm belediye liderlerine yeni devrin iyi olmasını dileyerek, “Sandığa gidip oyunu kullanan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı tabir ediyorum. Seçmenin verdiği iletiler var, kazanılan yerler var, kaybedilen yerler var. Tüm partiler kendi değerlendirmelerini yapıyor, biz de yapıyoruz. Değerli olan ülkemizin kazandığı, kentlerimizin kazandığı, ilçelerimizin kazandığı bir seçim olması” sözlerini kullandı.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.