DOLAR
32,2062
EURO
35,0534
ALTIN
2.518,22
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Başkan İbrahim Sandıkçı’yla Yola Devam

Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Lider Adayı İbrahim Sandıkçı oldu.

Başkan İbrahim Sandıkçı’yla Yola Devam
05.02.2024 14:48
3
A+
A-

Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Lider Adayı İbrahim Sandıkçı oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı’yı Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Lider Adayı olarak açıkladı. 2019-2024 yılları ortasından ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşların büyük takdirini kazanan ve yine Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Lider Adayı olarak gösterilen Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, “ Canik’imizi geleceğe taşımak için hazırız kararlıyız” dedi.

Canik’te Gerçek Belediyecilik

Samsun’da gerçekleştirilen belediye başkanlığı aday açıklama toplantısında Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Lider Adayı olarak ismi açıklanan Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni projeler kazandırmaya ve her alanda bedel katmaya devam edeceklerini söz etti. Canik Belediye Lideri ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Lider Adayı İbrahim Sandıkçı, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Canik Belediye Başkanlığı misyonu için yine yola revan oluyoruz. Canik’imiz için vazifede bulunduğumuz 5 yıl içerisinde çalışmalarımızı azim ve uğraşla sürdürdük. 15 yıllık işi 5 yıla sığdırdık. Eserler ve hizmetlerle dolu bu 5 yılda, ilçemize büyük gelişim ve değişim yaşattık. Her vakit olduğu üzere, vatandaşlarımızla gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Attığımız her adımı Canik için atacağız. Yeni eser ve hizmetleri vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” tabirlerini kullandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Türkiye Yüzyılı Vizyonuyla Hizmete Devam

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Canik Belediye Lideri ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Lider Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik Belediye Başkanlığı misyonu için bizlere bir kere daha güvenen Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na yakışır eser ve hizmetleri ilçemize kazandırmayı sürdüreceğiz. Hemşehrilerimizle olan gönül bağımızla ilçemizi daha da ileriye taşıyacağız. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ilçemiz için çalışmaya devam edecek,  gücüne güç katan bir kent inşa edeceğiz” biçiminde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.