DOLAR
32,2183
EURO
35,0203
ALTIN
2.500,70
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Brandefense, yenilikçi siber güvenlik çözümlerini MENA bölgesine taşıyor!

Siber güvenlik şirketi Brandefense, kurum ve kuruluşların marka prestijini muhafaza ve geliştirme misyonuyla yürüttüğü çalışmalarını MENA bölgesine taşıyor.

Brandefense, yenilikçi siber güvenlik çözümlerini MENA bölgesine taşıyor!
18.10.2023 14:48
1
A+
A-

Siber güvenlik şirketi Brandefense, kurum ve kuruluşların marka prestijini müdafaa ve geliştirme misyonuyla yürüttüğü çalışmalarını MENA bölgesine taşıyor. Yenilikçi siber güvenlik tahlilleriyle yurt içi ve yurt dışındaki müşterileri için katma bedel yaratan Brandefense, yeni periyotta MENA pazarının faal aktörü olmayı amaçlıyor.

Dijital risk muhafaza hizmetleri (DRPS), harici akın yüzeyi idaresi (EASM) ve tehdit istihbaratı (TI) tahlilleri sunan siber güvenlik şirketi Brandefense, bünyesindeki siber güvenlik uzmanlarının ağır çalışmalarıyla faaliyet alanını genişletmeye devam ediyor. Bugüne kadar farklı kesimlerdeki müşterilerine sunduğu tahlillerle yurt dışı pazarında önemli aksiyonlar alan şirket, artık de hizmetlerini MENA bölgesine taşıyarak daldaki pozisyonunu güçlendiriyor. 

 

“Yurt dışında değerli işlere imza atıyoruz”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Şirketin dinamik takımıyla MENA bölgesindeki siber güvenlik muhtaçlıklarını karşılama konusunda kıymetli vazifeler üstleneceğini belirten Brandefense CEO’su Hakan Uzun, “Brandefense olarak, siber güvenlik kesimindeki dikkat cazip serüvenimizde yeni bir sayfa açmanın memnunluğunu yaşıyoruz. İş dünyasında dönüşümün ve belirsizliğin hâkim olduğu günlerde başlayan öykümüzde; tesir alanımızı Türkiye’nin ötesine taşırken, bugün geldiğimiz noktada yurt dışında da değerli işlere imza atıyoruz. Artık de stratejik planlamalarımız kapsamında yenilikçi siber güvenlik tahlillerimizi MENA bölgesindeki kurum ve kuruluşların hizmetine açıyoruz. Bu gelişmenin hem Brandefense hem de bölgedeki kurum ve kuruluşlar için katma kıymet yaratmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Siber güvenlik bölümünde yeni sayfa: Brandefense 2.0 

Kurulduğu günden bu yana kamudan finansa, güçten telekomünikasyona birçok farklı dalda oluşan problemlere hem yenilikçi yaklaşımlar hem de alternatif tahliller sunan Brandefense, geçtiğimiz günlerde Brandefense 2.0’ı duyurmuştu. Bu yaklaşımla siber güvenlik bölümünde yeni bir sayfa açan şirket, Brandefense 2.0 ile marka izleme, yöneticileri müdafaa, taarruz yüzeyini yönetme, tehdit istihbaratı ve dolandırıcılık tedbire hizmetlerinin yanı sıra tedarik zinciri güvenliği modülünü de müşterilerin hizmetine açıyor.

 

İş Ortağı Programı, iş optimizasyonunu kolaylaştırıyor

İş Ortağı Programı (Bridge Partnership) ile markaların iş optimizasyon düzeyini geliştirmeyi amaçlayan Brandefense; sunduğu dijital risk muhafaza hizmetleri sayesinde dijital dünyadaki tehditlerden ve güvenlik alanındaki bilgi birikimi eksikliğinden kaynaklanan olası riskleri ortadan kaldırıyor. Dört farklı katman (Authorized Partner, Silver Partner, Gold Partner ve Platinium Partner) içeren program, her kademede oluşan gereksinimlere ve beklentilere karşılık verebilecek geliştirilmiş hizmetler sunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.