DOLAR
32,2183
EURO
35,0203
ALTIN
2.500,70
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Buca’da emekliler kazandı

Buca Belediyesi, kentin 60 yaş ve üzeri vatandaşlarının sosyalleşip kaliteli vakit geçirecekleri Cet Evi’ni hizmete açtı.

Buca’da emekliler kazandı
25.01.2024 18:48
0
A+
A-

Buca Belediyesi, kentin 60 yaş ve üzeri vatandaşlarının sosyalleşip kaliteli vakit geçirecekleri Cet Evi’ni hizmete açtı. Buca Belediye Lideri Erhan Kılıç, “10 bin lira maaşla geçinmeye mahkûm bırakılan emeklilerimiz, burada bir nebze olsun nefes alabilecekler, sosyalleşebilecekler, el maharetlerini artıracak çeşitli etkinliklere katılabilecekler” diye konuştu.

Buca Belediyesi, kentin çınarlarının kuaför hizmetinden çeşitli kurslara ve sıhhat hizmetlerine kadar pek çok imkândan fiyatsız olarak yararlanabileceği Cet Evi’ni düzenlenen merasimle hizmete açtı. Büyük ilgi gören açılış merasiminde konuşan Buca Belediye Lideri Erhan Kılıç, Buca’da yaşayan herkese ulaşacak projeler hayata geçirmek için canla başla çalıştıklarını tabir etti. Lider Kılıç, şöyle dedi:

“Görev süremiz boyunca toplumun bütün kısımlarına ulaşmaya çalıştık. Bayanlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız için çok hoş çalışmalar imza attık. Örneğin Belediye Lokantası’nı hizmete açtık. Şu an bir yenisini daha açmayı planlıyoruz, o kadar çok talep var ki… Cet Konutu projemiz bizim için çok kıymetliydi. Emeklilerimize bu türlü bir vakitte, emekli maaşının 10 bin lira olduğu bir vakitte, bu türlü bir çalışma yapmak hem çok kıymetli hem de bizler için bir misyondu. Yaş almış vatandaşlarımız bu hoş merkezde sosyalleşecekler, çeşitli etkinliklere katılacaklar. Bu hoş bahçede yaz aylarında bir ortaya gelecekler. Bizler onlara sıhhat konusunda da dayanak olmak istedik.  Burada bir fizyoterapist odası da bulunuyor.”

BAŞKAN KILIÇ, İKİNCİ CET MESKENİ İÇİN MÜJDE VERDİ

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Buca Belediye Lideri Erhan Kılıç, yakın vakitte Yiğitler Mahallesi’nde ikinci Cet Evi’ni hayata geçireceklerinin muştusunu verdi. Adatepe Mahallesi Muhtarı Nuri Nezir ise mahallelerinde hizmete açılan Cet Meskeni nedeniyle Buca Belediye Lideri Erhan Kılıç’a çok teşekkür etti.

BUCALILAR MUTLU KALDI

Ata Evi’nin birinci günkü konuklarından Gülay Çoksever, yapılan çalışmanın kendilerini çok keyifli ettiğini söyleyerek, “Şu anda çok memnunum. Bu türlü bir hizmetten ötürü nitekim çok teşekkür ediyorum. Bizleri düşündüğünüz için ayrıyeten çok çok teşekkür ediyorum. Düzgün ki varsınız” diye konuştu.  Cet Evi’nde bulunan kuaför salonundan faydalanan Nurgül Dur İhtimam ise “Çok hoş bir Cet Konutu olmuş. İsmi aslında çok hoş.  Bulunduğu ortam çok hoş. Bahçe içerisinde. Bütün bu imkânların fiyatsız olması çok çok hoş, inanamadık evvel. Bu türlü bir hizmetin verilmesi, bizlerin düşünülmesi bizi çok keyifli etti. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

SAĞLIK ÜNİTESİ DE BULUNUYOR

Yaş almış vatandaşların keyifle vakit geçirecekleri biçimde tasarlanan Buca Belediyesi Cet Meskeni, Adatepe Mahallesi Fazilet Caddesi’nde bulunuyor. Bucalı çınarların hobilerini gerçekleştirme imkânı bulacakları Cet Evi’nde çeşitli el sanatları aktiflikleri yapılacak. Kuaför hizmetinin de verileceği merkezin en kıymetli hizmetlerinden biri ise sıhhat hizmetleri olacak. Bucalı çınarlar gün içerisinde tansiyon, şeker ölçümlerini yaptırabileceği üzere merkezde bulunan fizyoterapist sayesinde fiyatsız tedavi de olabilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.