DOLAR
32,2420
EURO
35,1223
ALTIN
2.507,91
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adayı Nasuh Mahruki’nin Kampanya Ofisi Buluşması

Beşiktaş Belediye Lider Aday Adayı Nasuh Mahruki, 20 Ocak Cumartesi günü kampanya ofisinde dostları ve gönüllüleriyle bir ortaya geldi.

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adayı Nasuh Mahruki’nin Kampanya Ofisi Buluşması
22.01.2024 16:00
0
A+
A-

Beşiktaş Belediye Lider Aday Adayı Nasuh Mahruki, 20 Ocak Cumartesi günü kampanya ofisinde dostları ve gönüllüleriyle bir ortaya geldi. Ağır bir iştirak ve coşkuyla gerçekleşen buluşma, Mahruki’nin etkileyici vizyonunu içeren konuşması ve gönüllerden gelen takviyelerle renklenerek, coşkulu topluluğun bir ortaya geldiği hoş bir aktiflik oldu.

Etkinlik, saygın isimlerden Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’ın iştirakçilere yaptığı kısa konuşma ile başladı. Akabinde, Fatih Mühürdar’ın sunumuyla devam eden buluşmada, Mahruki’nin Beşiktaş için özverili bir halde çalışacağına olan inançlar vurgulandı.

Davetliler, Mahruki’nin Beşiktaş için ortaya koyduğu güçlü vizyonu ve projeleriyle ilgili heyecanlarını paylaşarak, kampanyaya verdikleri takviyeyle birlikte Beşiktaş’ı daha hoş bir geleceğe taşıma kararlılıklarını tabir ettiler.

Bu manalı buluşma, Mahruki’nin etkileyici konuşması, gönüllerden gelen dayanaklar ve büyük bir coşkuyla güçlenerek, Beşiktaşlılar ortasında dayanışma ve birlik hislerini pekiştirdi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.