DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

Dassault Systèmes, Hakan Kul’u Türkiye Ülke Müdürü olarak atadı

Dassault Systèmes, Hakan Kul’u Türkiye Ülke Müdürü olarak atadığını ve Kul’un şirketin Türkiye’deki operasyonlarına liderlik edeceğini açıkladı.

Dassault Systèmes, Hakan Kul’u Türkiye Ülke Müdürü olarak atadı
02.09.2023 04:12
2
A+
A-

Dassault Systèmes, Hakan Kul’u Türkiye Ülke Müdürü olarak atadığını ve Kul’un şirketin Türkiye’deki operasyonlarına liderlik edeceğini açıkladı. Kul, yeni misyonunda Dassault Systèmes’in ülkedeki operasyonlarını ve kilit iş birliklerini genişletmekten sorumlu olacak.

Teknoloji ve yazılım sanayisi alanında 23 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Kul, işletmelerin muvaffakiyetini artırma ve paydaşlarla stratejik paydaşlıklar kurma konusunda güçlü bir tecrübeye sahip.

Hakan Kul, mesleği boyunca Rockwell Automation üzere teknoloji şirketlerinde çeşitli mevkilerde sorumluluk üstlendi ve birçok kesimde, çok sayıda büyük ölçekli tertibin dijital dönüşümüne başarılı bir formda liderlik etti. Kul ayrıyeten, dijital teknolojiler ve yeni iş modelleri konusundaki uzmanlığı sayesinde, kuruluşların operasyonel verimliliği ve inovasyonu artırmalarını ve sürdürülebilir büyüme elde etmelerini sağladı.

 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Türkiye için dijital ve sürdürülebilir büyüme

Dassault Systèmes, Türkiye’deki operasyonlarının başına Hakan Kul’u getirerek yapı, makine ve inşaat mühendisliği, sıhhat bilimleri, güç, tüketim malları ve teknoloji dallarındaki çeşitlendirilmiş faaliyetlerine ek olarak havacılık, ulaşım ve mobilite ile imalat üzere kilit dallarda de Türkiye’deki pozisyonunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Sürdürülebilirlik, Dassault Systèmes’in misyonunun merkezinde yer alıyor. Bu misyon, şirketlere ve kullanıcılara 3DEXPERIENCE sayesinde eserleri, doğayı ve hayatı uyumlu hale getirebilen sürdürülebilir inovasyon tasarlayabilecekleri bir platform sağlamayı amaçlıyor. Yeni bölgesel liderlik ve 3DEXPERIENCE platformu ile Dassault Systèmes, sanal ikiz tecrübeleri aracılığıyla işbirliği yapmanın ve üretmenin yeni yollarını teşvik ederek lokal pazarda sürdürülebilir inovasyonun değerli bir tedarikçisi olmaya devam edecek. Ayrıyeten pazara çıkış müddetini kısaltacak, üretim ve bakım maliyetlerini düşürecek ve üreticiler için yeni iş modelleri yaratacak. Dassault Systèmes bu süreçte Yeşilova Group, SGN, Özler Plastik, A-Plas üzere birçok müşterisine sağladığı teknolojisiyle tüm pazar kesimlerinde öncü bir rol oynamayı hedefliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.