DOLAR
32,2205
EURO
35,1267
ALTIN
2.528,99
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
26°C
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Dubai Fitness Challenge 2023 Başladı

Dubai Veliaht Prensi ve Dubai Yürütme Kurulu Lideri olan Pir Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum’un Dubai’yi dünyanın en faal kentlerinden biri yapma vizyonunu desteklemek için bir teşebbüsü olan Dubai Fitness Challenge (DFC), 28 Ekim’de başladı. 

Dubai Fitness Challenge 2023 Başladı
06.11.2023 11:36
0
A+
A-

 

 
Dubai Fitness Challenge 2023 Başladı

 

Dubai Veliaht Prensi ve Dubai Yürütme Kurulu Lideri olan Pir Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum’un Dubai’yi dünyanın en faal kentlerinden biri yapma vizyonunu desteklemek için bir teşebbüsü olan Dubai Fitness Challenge (DFC), 28 Ekim’de başladı. 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Bu yıl yedincisi gerçekleştirilecek olan DFC, 30 gün boyunca spor aktiflikleri ve aktivitelerle dolu bir takvim sunuyor ve arkadaşları, aileleri, ziyaretçileri, iş arkadaşlarını ve toplulukları 30 gün boyunca üst üste 30 dakika antrenman yapmaya teşvik ediyor. Dubai’nin bayrak gemisi aktiflikleri olan Dubai Koşusu (Dubai Run) ve Dubai Bisiklet Sürüşü’nün (Dubai Ride) yanı sıra Dubai Stand Up Paddle’ın da eklendiği bu yılki Challenge, 28 Ekim Cumartesi’den 26 Kasım Pazar’a kadar sürecek.

Bu yıl yedincisi gerçekleştirilecek olan Dubai Fitness Challenge için kayıtlar açıldı. Dubai’nin en büyük fitness aktifliği, bu yıl 28 Ekim ile 26 Kasım tarihleri ortasında gerçekleştiriliyor.

Dubai Fitness Challenge, tüm sakinleri ve ziyaretçileri 30 gün boyunca 30 dakika idman yapmaya davet eden bir kent çapında bir teşebbüs. Aktiflik, fiyatsız ve kapsayıcı fitness köyleri, etkinlikler, topluluk merkezleri, dersler ve aktivitelerle dolu bir takvim sunuyor.

Bu yıl Dubai Fitness Challenge, 30 gün boyunca, kurulacak üç fitness köyünde gerçekleştiriliyor. Bunlardan biri, Dubai’nın en ikonik kıyı noktalarından birinde bulunan hareketli bir spor aktivitesi merkezi DP World Kite Beach Fitness Village. Ayrıyeten, rehberli bisiklet parkurları, pump parkuru ve fiyatsız bisiklet kiralama imkanı sunan RTA Mushrif Park Cycle Centre ve koşu ve bisiklet tutkunları için kesin bir destinasyon vazifesi görecek olan Meraas tarafından sunulan Run and Ride Central bulunuyor.

Challenge kapsamında ayrıyeten Dubai Silicon Oasis, Dubai Multi Commodities Centre (DMCC), Hatta, Dubai International Financial Centre (DIFC) ve Dubai Police Officers Club dahil olmak üzere kent genelinde 25 topluluk fitness merkezi sunuyor.

DP World tarafından sunulan Dubai Ride ise bu yıl 12 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Yollar ve Ulaşım Kurumu tarafından desteklenen aktiflik, ailelere, rekreasyonel bisikletçilere ve bisiklet tutkunlarına Pir Zayed Yolu ve Downtown Dubai boyunca Dubai’nin ikonik simge yapıları ortasında pedal çevirerek nitekim unutulmaz bir tecrübe sunacak.

Mai Dubai tarafından sunulan ve Sun and Sand Sports tarafından desteklenen tanınan Dubai Run da geri dönüyor. İştirakçiler, Pir Zayed Yolu’nda koşacaklar. Dubai Fitness Challenge’ın 26 Kasım Pazar günü sona ereceği aktiflik, ailelere, istekli koşuculara ve profesyonellere dünyanın en büyük fiyatsız eğlenceli koşusuna katılma bahtı verecek. Geçen yıl Dubai Ride’a 34.897 bisikletçi katılırken, Dubai Run’da ise 193.000 koşucu, koşucu ve yürüyüşçü yer alarak her iki aktifliğe de rekor iştirak sağladı.

Dubai Fitness Challenge takvimini renklendirecek heyecan verici yeni bir mega aktiflik ise Dubai Stand-Up Paddle olacak. Hatta’nın nefes kesen ve ikonik yerinde gerçekleşecek aktiflik, fitness ve zindeliğe adanmış unutulmaz bir gün vaat ediyor. 18 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek aktiflikte iştirakçiler, rehberli eğitim seanslarına ve toplu bir meydan okuma aktifliğine katılacak ve akabinde huzurlu bir gün batımı yoga seansı ile rahatlayacak. Sıkıntısız bir tecrübe sağlamak için iştirakçiler Dubai’den ulaşım ve en kaliteli paddleboard’lara fiyatsız erişim sağlayabilecek.

Dubai Şenlikler ve Perakende Kurumu (DFRE) CEO’su Ahmed Al Khaja, şunları söyledi: “Dubai Veliaht Prensi ve Dubai İcra Heyeti Lideri Pir Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum’un vizyoner liderliğinde yürütülen Dubai Fitness Challenge, sakinleri ve ziyaretçileri daha faal bir ömür şekli benimsemeye ve daha sağlıklı bir geleceğe bağlılık göstermeye teşvik etmeye devam ediyor. Dubai Fitness Challenge, her geçen yıl Dubai’nin dünyanın en faal kentlerinden biri olmasını sağlamak için liderliğimizin özverisini ortaya koyan en büyük kent fitness etkinliklerinden biri haline geldi. Bu yılki aktiflik için, adidas üzere global ortaklardan oluşan etkileyici bir takımla çalışarak daha da büyük ve daha kapsayıcı bir fitness aktiviteleri ve aktiflikleri dizisi sunacağız. Öncelikli odak noktamız, kent sakinleri yahut ziyaretçiler olsun, yaş yahut fitness düzeylerinden bağımsız olarak herkesi dışarı çıkmaya ve 30 gün boyunca 30 dakikalık günlük aktiviteyi tamamlamaya teşvik etmek.”

Dubai Spor Kurulu (DSC) Genel Sekreteri Saeed Hareb ise şunları söyledi: “Dubai Veliaht Prensi ve Dubai İcra Konseyi Lideri Pir Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum’un çığır açan bir teşebbüsü olan Dubai Fitness Challenge, vatandaşlar ortasında ahenkle birlikte toplumun refah ve canlılığına odaklanan gelişen bir etrafa sahip olmak için liderliğimizin vizyonunu ve gayesini somutlaştırıyor. Ayrıyeten, bu teşebbüs günlük sporun etkin ve sağlıklı bir topluma sahip olmada oynadığı değerli rolü vurguluyor. Başlangıcından bu yana Dubai Fitness Challenge hem yurt içinde hem de yurt dışında kalıcı bir tesir bırakarak inanılmaz bir muvaffakiyet ve değerli bir büyüme elde etti. Bu teşebbüsün tesirinin 30 günün ötesine uzandığına inanıyoruz, zira birçok spor tutkunu, evvelki etkinliklerden sonra kente yayılmış nizamlı fizikî aktiviteyi benimsedi ve fitness’ın fizikî ve zihinsel sıhhatlerine getirdiği sayısız yarara olan yeni inancıyla bunu sürdürdü. Dubai İktisat ve Turizm Departmanı ile ortaklaşa sunduğumuz Dubai Fitness Challenge’ın 7. Edisyonunu sunmaktan gurur duyuyoruz.”

Dubai Fitness Challenge, Dubai İktisat ve Turizm Departmanı (DET) ve Dubai Spor Kurulu tarafından düzenleniyor. Aktifliğin sunum ortakları ise DP World, Dubai South, Mai Dubai, Meraas ve Dubai Yol ve Ulaşım Kurumu (RTA) oldu. Proje ortakları ortasında ise; Sun and Sand Sports, DP World tarafından AVIV Klinikleri, Dubai Ticaret Odaları, Emirates Havayolları, Emirates NBD, Etisalat by E&, Mubadala Health, Optimum Nutrition, Talabat, Shamal – Kite Beach ve Emaar yer alırken, Aster Hastaneleri, Klinikleri ve Eczaneleri, Arabian Automobiles Co, Cigna, Emarat, Lipton ve SIRO; Medya Ortağı Arabian Radio Network (ARN) resmi ortaklar ortasında yer alıyor. Dubai Fitness Challange’a ayrıyeten Hükümet Ortakları olarak Dubai Ambulans Hizmetleri Kurumu, Aktiflik Güvenlik Komitesi, Dubai Bilgi ve İnsan Gelişimi Kurumu (KHDA), Dubai Belediyesi, Dubai Polisi ve Emirlikler Okullar Kurumu takviye veriyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.