DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü – Sunny Mesleki Eğitim Akademisi’nin İlk İmzaları Atıldı

Esenyurt İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü ve Sunny Elektronik iş birliği ile projelendirilen, öğrencilerin ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirmeleri ve öğretmenlerin ise uzmanlık mevzularında yetkinliklerini artırmak üzere tasarlanan Sunny Mesleksel Eğitim Akademisi’nin birinci adımı atıldı.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü – Sunny Mesleki Eğitim Akademisi’nin İlk İmzaları Atıldı
22.02.2024 20:00
1
A+
A-

Esenyurt İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü ve Sunny Elektronik iş birliği ile projelendirilen, öğrencilerin ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirmeleri ve öğretmenlerin ise uzmanlık hususlarında yetkinliklerini artırmak üzere tasarlanan Sunny Mesleksel Eğitim Akademisi’nin birinci adımı atıldı.

Proje protokolün imza merasimi Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, İstanbul Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Doç.Dr. Murat Mücahit Yentür’ün iştiraki ile Esenyurt İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu ve Atmaca Holding İdare Şurası Lideri Adem Atmaca ortasında gerçekleştirildi.

Türkiye’nin en büyük elektronik üreticileri ortasında yer alan Sunny Elektronik, Hayrettin Atmaca Vakfı dayanağı ile öğrencilere ve öğretmenlere yönelik mesleksel eğitim akademisinin temellerini atmak üzere çalışmalara başladı. Esenyurt İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile tasarlanan ve 2024 yılı Nisan ayında hayata geçmesi planlanan Sunny Mesleksel Eğitim Akademisi’nde, öğrencilerin yetkinliklerinin bütüncül bir yaklaşımla arttırılmasını ve öğretmenlerin mesleksel gelişimlerinin desteklenmesine yönelik bir program uygulanacak. Esenyurt İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü ve Sunny Elektronik ortasında imzalanan protokol ile resmi başlangıcı yapılan projenin değerli bir eğitim yatırımı olduğunu belirten Esenyurt İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, bu işbirliğinin bir modülü olarak olabildiğinde çok öğrenciye ve eğitimciye ulaşmadı hedeflediklerini iletti. Hayrettin Atmaca Vakfı aracılığı ile öğrencilere katkı sağlayacak toplumsal yatırımları hayata geçirmekten memnunluk duyduklarını belirten Atmaca Holding İdare Heyeti Lideri Adem Atmaca, bu eğitim modelini ilerleyen yıllarda daha da geliştirerek, yaygın olarak uygulanabilir olması için çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi.

Öğrencilere bir eser üretirken uçtan uca tüm süreçleri deneyimleme imkanı sunacak akademide, tıpkı vakitte marka kıymeti, pazarlama stratejileri, irtibat faaliyetleri ve finansal süreçler üzere farklı başlıklarda da eğitimler verilecek. Programa katılan eğitmenler ise dal profesyonelleri ve yüksek mühendislerden oluşan bir danışman takımından farklı alanlarda eğitim alma imkanı bulacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Projeye mahallî idareden tam destek

İmza merasimine katılan Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Esenyurt’un alanındaki muhtaçlığına yönelik değerli bir adım olduğunu belirtirken, bu proje ile birçok sanayi derneği ve firmaya örnek olacağına inandıklarını kelamlarına ekledi. 

İlimin ve bilimin her formda paylaşılmasının değerini vurgulayan İstanbul Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Doç.Dr. Murat Mücahit Yentür ülkemizin bedellerini dünyadaki teknolojik gelişmeler ve yeniliklerle buluşturmak için yapılan her  girişimin yanında olacaklarını belirtti. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.