DOLAR
32,2183
EURO
35,0203
ALTIN
2.500,70
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

FA Cup’ta çeyrek final maçları sadece Tivibu Spor’da

Türk Telekom’un TV platformu Tivibu’da İngiltere’nin dev kupası seyircilerle buluşuyor. Emirates FA Cup çeyrek final tipinde ligin şampiyonluk adaylarının da yer aldığı dev maçlar sahne alacak. Liverpool, Manchester City, Manchester United üzere devlerin uğraş edeceği FA Cup yolunda maçlar yalnızca Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor.

FA Cup’ta çeyrek final maçları sadece Tivibu Spor’da
14.03.2024 16:12
0
A+
A-

Türk Telekom’un TV platformu Tivibu’da İngiltere’nin dev kupası seyircilerle buluşuyor. Emirates FA Cup çeyrek final çeşidinde ligin şampiyonluk adaylarının da yer aldığı dev maçlar sahne alacak. Liverpool, Manchester City, Manchester United üzere devlerin uğraş edeceği FA Cup yolunda maçlar yalnızca Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, birbirinden özel spor içerikleriyle sporseverlere eşsiz bir tecrübe sunmaya devam ediyor. İngiltere’nin en büyük ve en eski kupalarından FA Cup’ta finale gerçek ilerlerken çeyrek finaldeki dev eşleşmeler futbolseverleri ekran başına topluyor. Manchester United ile eşleşen Liverpool ve Newcastle United ile karşılaşacak olan Manchester City ligdeki yarışlarının yanına FA Cup yarışını da ekleyerek dönem sonu kupayı müzesine götürmek istiyor. 16-17 Mart tarihlerinde oynanacak FA Cup çeyrek final gayretleri Tivibu Spor’dan canlı izlenebilecek.

City, United, Liverpool ve daha fazlası Tivibu’da

FA Cup’ta evvelki cinslerde rakiplerini kolay geçerek çeyrek finale ismini yazdıran Manchester City, Manchester United, Liverpool ve Chelsea üzere gruplar çeyrek final eşleşmelerinde karşılaşıyor. 16 Mart Cumartesi günü saat 15:15’te Wolverhampton, Championship grubu Coventry City ile karşılaşırken, 20:30 seansında kupanın favorilerinden Manchester City, Newcastle United ile karşı karşıya geliyor. Beklentilerin altında bir dönem geçiren Chelsea 17 Mart Pazar günü saat 15:45’te Championship önderi Leicester City ile karşılaşırken dönemin formda bir öbür takımı Liverpool, 18:30’da Old Trafford’da Manchester United’ın karşısına çıkacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Premier Lig’de liderlik yarışını sürdüren Liverpool’un ve Manchester United’ın yanı sıra sevilen İngiliz takımların de yer aldığı FA Cup çeyrek final tipi maçları 16-17 Mart tarihlerinde yalnızca Tivibu Spor’dan canlı izlenebilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.