DOLAR
32,2214
EURO
35,1295
ALTIN
2.511,20
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

Genç iletişimcilerden “Miniklerle İletişim Atölyesi” projesi

Ege Üniversitesi (EÜ) Bağlantı Fakültesi Halkla Alakalar ve Tanıtım Kısmı öğrencileri yeni bir toplumsal sorumluluk projesini daha hayata geçiriyor. Genç iletişimciler, “Miniklerle Bağlantı Atölyesi” projesi ile okul öncesi çağdaki çocukların irtibat hünerlerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Genç iletişimcilerden “Miniklerle İletişim Atölyesi” projesi
27.02.2024 16:24
0
A+
A-

Ege Üniversitesi (EÜ) Bağlantı Fakültesi Halkla İlgiler ve Tanıtım Kısmı öğrencileri yeni bir toplumsal sorumluluk projesini daha hayata geçiriyor. Genç iletişimciler, “Miniklerle Bağlantı Atölyesi” projesi ile okul öncesi çağdaki çocukların irtibat maharetlerini güçlendirmeyi hedefliyor.

EÜ Bağlantı Fakültesi Halkla Münasebetler ve Tanıtım Kısmı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hidaye Aydan Bilgilier yürütücülüğünde hazırlanan projenin takımı, Halkla İlgiler ve Tanıtım Kısmı 2’nci sınıf öğrencilerinden oluşuyor. Proje kapsamında iki ay sürecek etkinlikler yüz yüze gerçekleştirilecek.

Proje hakkında bilgi veren Doç. Dr. Bilgilier, “Proje, okul öncesi çağdaki çocukları eğlenceli ve bilgilendirici aktivitelerle bağlantı konusunda bilgilendirmek ve farkındalık kazanmalarını sağlarken, sağlıklı irtibat kurmayı bilen bireyler olmalarında yardımcı olmayı hedefliyor. Bu kapsamda, proje takımında yer alan Halkla Alakalar ve Tanıtım Kısmı 2’nci sınıf öğrencilerimiz; Ecem Kalıpçı, Mevanur Kılalı ve Simay Ölmez, iki aylık müddet ile düzenleyecekleri oyun etkinliklerinde çocuklarla bilgi ve tecrübelerini paylaşacak” dedi.

Proje kapsamında çeşitli oyun, poster ve slayt hazırlama üzere etkinliklerle hem öğretici hem bilgilendirici bir faaliyet programı hazırladıklarını belirten Doç. Dr. Bilgilier, “Proje ile çocukların kendini daha yeterli tabir eden, daha âlâ irtibat kuran bireyler olmalarını sağlamanın yanı sıra yapılan etkinlikler ile onlara çalışma alanlarını tanıtma ve geleceklerinde kendilerini bir yeterli birer bağlantıcı olarak görebilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. İki aylık sürecin sonunda çocukların irtibat konusunda daha bilgili ve bilinçlenmiş olması hedefliyoruz” diye konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.