DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Hotomobil, Gaziantep Campex’te Çocuklar ile Buluştu

Avrupa Karavan Birliği’ne üye olan tek Türk Markası Hotomobil, CAMPEX Kamp, Karavan ve Tabiat Sporları Fuarı’nda tarz sahibi dizaynlarını tanıttı. Eserleri ile fuarda fark yaratan Hotomobil, birinci sefer hayata geçirdiği “Yeşil Ayak İzleri” atölyeleriyle de 300’e yakın çocuğa, sürdürülebilirlik kavramını ve tabiat sevgisini anlattı.

Hotomobil, Gaziantep Campex’te Çocuklar ile Buluştu
06.11.2023 20:00
0
A+
A-

Hotomobil, Gaziantep Campex’te Çocuklar ile Buluştu

Gaziantep Campex Fuarının Yıldızı, 

Avrupa’nın Karavan Pazarına Damgasını Vuran Hotomobil Oldu!

 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

 

Avrupa Karavan Birliği’ne üye olan tek Türk Markası Hotomobil, CAMPEX Kamp, Karavan ve Tabiat Sporları Fuarı’nda tarz sahibi dizaynlarını tanıttı. Eserleri ile fuarda fark yaratan Hotomobil, birinci sefer hayata geçirdiği “Yeşil Ayak İzleri” atölyeleriyle de 300’e yakın çocuğa, sürdürülebilirlik kavramını ve tabiat sevgisini anlattı.

 

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en geniş model gamına sahip yerli karavan markası Hotomobil, Gaziantep Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin, Gaziantep Vali Yardımcısı Hüseyin Kaptan, Gaziantep Ak Parti eski milletvekili Nejat Koçer ve Gaziantep Sanayi Odası Lideri Adnan Ünverdi’nin de katıldığı 1-5 Kasım ortasında Gaziantep’te gerçekleşen CAMPEX Kamp, Karavan ve Tabiat Sporları Fuarı’nda tarz sahibi dizaynlarını tanıttı.

 

Avrupa Karavan Birliği’ne üye tek Türk markası Hotomobil, standında bu yıl birincisini düzenlediği ‘Yeşil Ayak İzleri’ atölyesiyle, bölgedeki ilköğretim öğrencilerine sürdürülebilirlik şuurunu ve tabiat sevgisini aşıladı. Toplamda 7 okuldan 300’e yakın öğrencinin katıldığı ‘Yeşil Ayak İzleri’ atölyeleri kapsamında temel kampçılık eğitimi, özel define avı ve düğüm atölyesi üzere birbirinden özel atölye ve eğitici oyunlar düzenlendi. Çocuklara tabiat sevgisi aşılamayı misyon edinen Hotomobil, gelenekselleştireceği proje ile tabiata yarar sağlayacak jenerasyonlar yetiştirmeyi amaçlıyor.

 

Pınar Kamçı: “Doğa sevgisi, sürdürülebilirlik kavramı ve kamp kültürünü çocuklarımıza aktarmanın memnunluğunu yaşıyoruz.”

 

Hotomobil Genel Müdürü Pınar Kamçı, tabiat sevgisinin çocuklara erken yaşta aktarılmasının büyük bir kıymete sahip olduğunu vurgulayarak, “Doğa sevgisi, sürdürülebilirlik kavramı ve kamp kültürü üzere günümüzde hayati kıymet taşıyan kıymetleri çocuklarımıza erken yaşta aşılamak bizim önceliklerimizin başında yer alıyor. ‘Yeşil Ayak İzleri’ atölyeleri ile doğal kaynakların sonlu olduğu gerçeği, tabiattaki insan kaynaklı tahribatların nasıl engellenebileceği ve tabiatın neden korunması gerektiği üzere bilgileri çocuklarımıza erken yaşta öğreterek, onların gelecekte doğayı seven ve koruyan bireyler haline gelmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Birincisini CAMPEX Kamp, Karavan ve Tabiat Sporları Fuarı’nda başlattığımız bu atölyelerimiz, Türkiye’nin dört bir yanında devam ederek çocuklara tabiat sevgisi ve sürdürülebilirlik şuurunu aşılamaya devam edecek. Ayrıyeten, fuarda karavan modellerimize gösterilen büyük ilgi bizi son derece mutlu etti,” dedi.

 

Hotomobil’in üstün teknolojiyle donanmış araçları fuarda fark yarattı

Sektöründe Avrupa Birliği standartlarına uygunluk sertifikasına sahip tek Türk markası Hotomobil’in taşınabilir hayatın lüks, premium ve konforlu halini yansıtan araçları da fuarda büyük ilgi gördü. İşte fuarda sergilenen üstün mühendislik anlayışıyla üretilmiş Hotomobil araçları:

 

Tasarımıyla beğeni toplayan Gladiator Pick-Up Karavan

Tüm yeni jenerasyon çift kabinli Pick-Up modelleriyle uyumlu Gladiator, ihtişamıyla outdoor hayat biçimini uçlarda yaşamak isteyen karavan tutkunlarını fuarda kendine hayran bıraktı. Gladiator, araçların arazi performansını ve hareket kabiliyetini etkilemeyen dizaynıyla kullanıcılarına dünyanın dört bir yanında hayat sağlarken üç kişinin dört mevsim rahatlıkla konaklayabileceği bir cihan sunuyor.

 

Doğanın gücünden ilham alan Reviva Camper Van

Karavan dönüşümü Volkswagen Crafter, Fiat Ducato, Citroen Jumper, Ford Transit ve Peugeot Boxer araçlarıyla sağlanan Reviva Camper Van, yüksek üretim standartlarıyla konforlu iç yer dizaynının farkını kullanıcılarına hissettiriyor. Yüksek güvenlik tedbirleri dikkate alınarak üretilen Reviva Camper Van, gücünü tabiattan alıyor.

 

En uyguna sahip olmak isteyenler için Freedom Motokaravan

Kullanıcılarına en küçük detayına kadar zarafet sunan Freedom Motokaravan, konforlu iç yeri ve çağdaş dizaynıyla tatil anlayışını farklı bir boyuta taşıyor. Çift kabinli Volkswagen Transporter’dan üretilen Freedom Motokaravan, 4 bireye birebir anda rahatlıkla konaklama sağlıyor.

 

Ev konforunu tabiatta yaşatacak aile dostu New Troy Çekme Karavan

Geniş iç yeri, çift katlı yatak sistemi, ayrılabilir oturma alanı ve tam donanımlı çağdaş mutfağıyla kullanıcılarına konut rahatlığı sağlayan New Troy Çekme Karavan, çağdaş konfor anlayışını beraberinde getiriyor. New Troy Çekme Karavan kullanıcılarına geniş depolama seçeneği sunarken özel olarak tasarlanmış çocuk güvenlik tedbirleriyle de aile dostu tahliller üretiyor. Aileler tarafından büyük ilgi gören etraf dostu teknolojilere sahip model, isteğe bağlı güneş panelleri ile güç muhtaçlığını karşılayarak verimliliği en üst düzeye çıkarıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.