DOLAR
32,2183
EURO
35,0203
ALTIN
2.500,70
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Hyundai Assan Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 1000 Adet TUCSON Teslim Etti.

• Hyundai Assan, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen merasimde emniyet teşkilatına 1.000 adet araç teslimatı gerçekleştirdi. • Cumhurbaşkanı ve üst seviye yöneticilerinin katıldığı merasimde, 6992 yeni polis de misyona başladı. • Görkemli bir merasimle teslim edilen araçlar, İstanbul emniyeti tarafından farklı ünitelerde kullanılacak.

Hyundai Assan Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 1000 Adet TUCSON Teslim Etti.
08.01.2024 11:24
1
A+
A-

• Hyundai Assan, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen merasimde emniyet teşkilatına 1.000 adet araç teslimatı gerçekleştirdi.

• Cumhurbaşkanı ve üst seviye yöneticilerinin katıldığı merasimde, 6992 yeni polis de vazifeye başladı.

• Görkemli bir merasimle teslim edilen araçlar, İstanbul emniyeti tarafından farklı ünitelerde kullanılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, üst seviye devlet yöneticileri ve emniyet teşkilatı, vazifeye başlayan 6992 polis memurunu ve hizmete alınan yeni araçları Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen bir merasimle kutladı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

C-SUV segmentinin tanınan modeli Hyundai TUCSON’u uzun yıllardır tercih eden Emniyet Genel Müdürlüğü, İstanbul’da misyon yapan polis teşkilatına 1.000 adet yeni araç desteği daha yaparak mevcut filosunu güçlendirdi. Yenilikçi ve teknolojik özellikleriyle hem kaliteyi hem de mobilite özgürlüğünü kusursuzca sunan Hyundai TUCSON, varlıklı donanım düzeyi ve sürüş dinamikleriyle öne çıkıyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bahisle ilgili olarak “Emniyet Genel Müdürlüğü’nün TUCSON modelimizi tercih etmesi bizleri çok keyifli etti. Emniyet teşkilatının içinde farklı misyonlarda kullanılacak olan TUCSON’un, etkin müdafaa sağlayan güvenlik donanımları ve üstün sürüş dinamikleriyle polislerimize misyonlarında yardımcı olacağını düşünüyorum. Ayrıyeten, vazifeye başlayan yeni memurlarımıza da iyi olsun diyerek başarılarla dolu bir meslek seyahati diliyorum” dedi. 

Türkiye’de Yılın Arabası mükafatına sahip olan Hyundai TUCSON, bağımsız araç kıymetlendirme kuruluşu olan Euroncap çarpışma testlerinde de beş yıldız alarak muvaffakiyete ulaşmıştı. Satışa sunulduğu tüm pazarlarda popülerliğini doruğa taşıyan Hyundai TUCSON, bilhassa güvenlik donanımları, HTRAC dört tekerden çekiş sistemi ve güçlü motor seçenekleriyle dikkat çekiyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.