DOLAR
32,2183
EURO
35,0203
ALTIN
2.500,70
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

İş dünyasından 250 firma ile Kariyer Günleri’nde buluştular

İş Ömrüne En Yakın Üniversite vizyonu doğrultusunda İstanbul Okan Üniversitesi Meslek Merkezi’nin 12-13 Mart 2024 tarihlerinde düzenlediği Meslek Günleri, ulusal ve memleketler arası 250 şirketi üniversite öğrencileriyle buluşturdu. 

İş dünyasından 250 firma ile Kariyer Günleri’nde buluştular
14.03.2024 12:36
0
A+
A-

İş Ömrüne En Yakın Üniversite vizyonu doğrultusunda İstanbul Okan Üniversitesi Meslek Merkezi’nin 12-13 Mart 2024 tarihlerinde düzenlediği Meslek Günleri, ulusal ve milletlerarası 250 şirketi üniversite öğrencileriyle buluşturdu. 

Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde yapılan aktiflikte öğrenciler firmaların staj ve iş imkanları konusunda bilgilendirildi. Öğrencilere staj ve iş müracaatları yapıp ön mülakat gerçekleştirebilecekleri bir platform sağlandı. 

Kariyer Günleri’nde farklı kesimlerden gelen profesyoneller tarafından seminerler verildi, öğrencilere network oluşturma imkanı sunuldu, gelecekte ön plana çıkacak meslekler anlatıldı. 

Kariyer Günleri’ne katılan şirketler ise yerleşkede öğrencilerle tanışarak şirketlerini tanıtma imkanı buldu. Ayrıyeten staj ve yeni mezun alımları için potansiyel öğrenci portföyü oluşturdu. 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.