DOLAR
32,2214
EURO
35,1295
ALTIN
2.511,20
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

İşletmenize değer katın: Verimli ve kaliteli baskılar ile profesyonelliğinizde mükemmeli yakalayın

İster diyetisyen ister muhasebeci ister bir şirket yöneticisi olun, herkesin yaptığı iş ve işletmesinin büyüklüğü farklı olsa da ortak emelleri işlerine bedel katacak tahliller bulmak. Günlük iş akışlarında ise en kurtarıcı tahlil ortağı olarak kompakt fakat bir o kadar da süratli ve verimli bir yazıcıya gereksinim duyuluyor. 

İşletmenize değer katın: Verimli ve kaliteli baskılar ile profesyonelliğinizde mükemmeli yakalayın
15.12.2023 15:00
0
A+
A-

İşletmenize paha katın:

Verimli ve kaliteli baskılar ile profesyonelliğinizde harikası yakalayın

İster diyetisyen ister muhasebeci ister bir şirket yöneticisi olun, herkesin yaptığı iş ve işletmesinin büyüklüğü farklı olsa da ortak emelleri işlerine bedel katacak tahliller bulmak. Günlük iş akışlarında ise en kurtarıcı tahlil ortağı olarak kompakt lakin bir o kadar da süratli ve verimli bir yazıcıya muhtaçlık duyuluyor. 

Son periyotta işletmeler çoklukla hibrit çalışma sistemine adapte oldu. Birçok işletme haftanın bir kısmını meskende bir kısmını ofiste çalışarak geçirirken birtakım işletmeler büsbütün konuttan çalışma nizamına geçti. Doğal meskenden çalışmanın da kimi gereklilikleri bulunuyor. Örneğin; dışarıda baskı almanın maliyet ve vakit açısından eksileri düşünüldüğünde işine paha katmak isteyen herkesin hem meskende hem de ofiste bir yazıcıya muhtaçlığı olduğu aşikâr. 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Özellikle küçük ölçekli işletmeler için düşük bütçeler üzere görünen daima harcamalar uzun vadede büyük maliyetler oluşturabiliyor. Gün içerisinde operasyonlarında tertipli olarak yazıcı kullanan mimar, avukat, diyetisyen, muhasebeci, dişçi üzere pek çok meslek kümesi bir yazıcıya sahip olarak tasarruf edebiliyor. Bu meslek kümelerinin gereksinimlerine uygun yazıcıyı seçmesi, verimliliği arttırırken iş gücünü ve maliyeti de minimuma indirmek için hayli kıymetli. Tıpkı vakitte teknolojik gelişmelere ahenk sağlayan bir baskı makinesi, ağ güvenliği denetimlerini de sağlayarak bilhassa saklı dokümanların inançta tutulmasını sağlıyor. Bununla birlikte bilhassa müşterilerine basılı evrak sunan tabip, avukat, diyetisyen üzere meslek kümeleri, renkli sayfa dizaynları yahut kendine has bir tablo taslağının baskısını alarak işlerine bedel katabiliyor. 

“İşletmemin muhtaçlığı bununla sonlu değil” diyenler için broşür, el ilanı yahut kartvizit üzere farklı medya baskılarını alabilen bir yazıcı seçilmesi de harikulade bir artı kıymet olabilir! Müşterilerinize kendi tasarımınız olan kartvizitinizi verebilir; sizi yahut mesleğinizi anlatan bir el ilanı hazırlayarak işletmenizin girişine asabilirsiniz. Bununla birlikte dişçi, estetisyen üzere öncesi ve sonrası fotoğraflarını çekip arşivleyebileceğiniz bir mesleğiniz varsa yazıcınızdan baskılarını alıp koruma edilmesini sağlayabilir, hatta müşterinize de değişimi bir ömür uzunluğu saklaması için verebilirsiniz. 

İşte Canon Pixma G3470, işletmenizin muhtaçlığı olabilecek tüm tahlilleri içerisinde barındırıyor. Kırmızı, beyaz ve siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle eşsiz kompakt dizaynının arkasında dakikada 11 imgenin baskısını alabilen bir sürat ve tekrar doldurulabilir mürekkep tankları ile 6000 sayfaya kadar baskı alabilen düşük kullanım maliyetlerini barındırıyor. Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi fonksiyonlarının tamamını görebilen bu 3’ü bir ortada yazıcı kablosuz ilişki özelliğiyle telefon yahut tablet üzere aygıtlardan çarçabuk baskı alınmasını sağlarken; mıknatıslı, mat ve parlak fotoğraf kağıtlarının yanında tekrar yapıştırılabilir ya da mıknatıslı fotoğraf kağıtları üzere çok farklı medyalarla da çalışma imkânı sunuyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.