DOLAR
32,2420
EURO
35,1223
ALTIN
2.507,91
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

Laykon bilişim 2023 yılında yüzde 135 büyüdü

Bilişim güvenliği alanındaki profesyonel eser ve tahlilleri ile tahlil ortaklarına satış ve takviye veren teknoloji şirketi Laykon Bilişim, 2023 büyüme oranlarını açıkladı. 2024 yılında gerçekleştirecekleri yeni yatırımlarla siber güvenlik bölümünün gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceklerini lisana getiren Laykon Bilişim Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu, 2024 yılında yüzde 70 büyüme hedeflediklerini açıkladı.

Laykon bilişim 2023 yılında yüzde 135 büyüdü
10.01.2024 11:48
0
A+
A-

Bilişim güvenliği alanındaki profesyonel eser ve tahlilleri ile tahlil ortaklarına satış ve dayanak veren teknoloji şirketi Laykon Bilişim, 2023 büyüme oranlarını açıkladı. 2024 yılında gerçekleştirecekleri yeni yatırımlarla siber güvenlik bölümünün gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceklerini lisana getiren Laykon Bilişim Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu, 2024 yılında yüzde 70 büyüme hedeflediklerini açıkladı.

 Bilişim dalında 10 yılı aşkın uzman ve tecrübeli takımıyla bölümde faaliyet gösteren Laykon Bilişim, 2023 yılında bölümdeki büyümesini sürdürdü. 2023 büyüme sayılarını değerlendiren Laykon Bilişim Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu, “Laykon Bilişim olarak, 2023 yılında yüzde 135 büyüme sağladık. Güçlü iş birlikleri ile iş ortaklarımıza daha katma kıymetli eserleri müşterilerimize ulaştırabileceğimiz bir kanal yapılandırması içerisindeyiz. Mevcut iş ortaklarımız ile çalışma stratejilerimizi daha sağlamlaştırırken yeni iş ortaklarımızı da yapımıza dahil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

 “870 Tahlil Ortağı ile İş Birliği Yaptık”

Windows, Linux, Mac OSx ve taşınabilir işletim sistemleri için antivirüs, bulut yedekleme, DLP, güvenlik duvarı ve loglama üzere birçok alanda sundukları ödüllü güvenlik tahlilleriyle birlikte hem ferdî hem de kurumsal müşteri sayılarında büyük bir artış kaydettiklerini açıklayan Barbaros Akkoyunlu, “Kurumsal ve ferdi tahlillerimizi ulaştırdığımız müşteri sayımız her geçen gün artmaya devam ediyor. 2023 yılında 870 tahlil ortağı ile iş birliği yaptık. Bu başarıyı yakalamamızda 2023 yılında %10 oranında artırdığımız çalışan sayımızın hissesi hayli büyük. Çalışanlarımıza, daima kendilerini geliştirebilmeleri için ilham veren, onları destekleyen ve son derece kapsayıcı bir iş ortamı sunuyoruz.” tabirlerini kullandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“2024 Yılında Yüzde 70 Büyüme Hedefliyoruz”

2024 yılı strateji planlarının ortasında büyüme ve yatırımlarını artırmak olduğunu belirten Laykon Bilişim Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu, istihdam tarafındaki yatırımlarını da yıl içerisinde bölümlendirerek sürdüreceklerini aktardı. Akkoyunlu, “Laykon Bilişim olarak, 2024 yılında yüzde 70 büyüme hedefliyoruz. Ayrıyeten, ihracat tarafında distribütörü olduğumuz Türkiye’de geliştirilmiş markalar ile yurtdışına yönelimimizin artacağı bir yıl olmasını öngörüyoruz. Tüketicilerin taleplerini gelecek yıl da karşılamayı sürdürerek yeni teknolojiler, dijitalleşme, inovasyon ve sürdürülebilir projelerle birlikte ortaya çıkan muvaffakiyet kıssalarının bir kesimi olmaya devam edeceğiz.” dedi. Akkoyunlu, “Dünya Ekonomik Forumu’na (WEF) nazaran, siber kabahatlerin ABD ve Çin’den sonra dünyanın üçüncü büyük iktisadı haline geldiğini görüyoruz. Cybersecurity Ventures bilgilerine nazaran, bunun dünyaya 2024’te 9,5 trilyon dolara, 2025’te ise 10,5 trilyon dolara maliyeti olacağı varsayım ediliyor. Bundan ötürü önümüzdeki yıllarda gereksinimin katlanarak büyüyeceği siber güvenlik alanında muhtaçlıkları karşılayacak tahlillerimizle eser portföyümüzü genişletmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.