DOLAR
32,2183
EURO
35,0203
ALTIN
2.500,70
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Mobil Yaşamın Sınırlarını Yeniden Tanımlayan Hotomobil Modellerini Karavanist’te Sergiliyor

Türkiye’nin başkan taşınabilir hayat markası Hotomobil, 6-14 Ocak tarihleri ortasında gerçekleşecek Karavanist’te tarz sahibi taşınabilir ömür alanlarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Hotomobil fuarda üstün mühendislik anlayışıyla hayata geçirdiği teknolojilerinden Smart Shine Plus’ı tanıtacak.

Mobil Yaşamın Sınırlarını Yeniden Tanımlayan Hotomobil Modellerini Karavanist’te Sergiliyor
06.01.2024 13:36
0
A+
A-

Türkiye’nin başkan taşınabilir ömür markası Hotomobil, 6-14 Ocak tarihleri ortasında gerçekleşecek Karavanist’te tarz sahibi taşınabilir hayat alanlarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Hotomobil fuarda üstün mühendislik anlayışıyla hayata geçirdiği teknolojilerinden Smart Shine Plus’ı tanıtacak.

 Avrupa’nın ve Türkiye’nin en geniş model gamına sahip Türk taşınabilir hayat markası Hotomobil, 6-14 Ocak tarihleri ortasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Karavanist Fuarı’nda lüks ve premium modellerinin yanı sıra outdoor markası Urban Badger’ı da sergileyecek. Hotomobil, tabiata yarar sağlayacak jenerasyonlar yetiştirmeyi misyon edindiği ‘Yeşil Ayak İzleri’ projesiyle çocuklara fuarda sürdürülebilirlik kavramını anlatarak tabiat sevgisi aşılamaya devam edecek. Stellantis ikinci düzey tedarikçi ve TIP onayına sahip Hotomobil; Mercedes, Fiat, Volkswagen, Peugeot ve Citroen markalarından garantili karavan dönüşümü yapan tek marka olarak Karavanist’e damgasını vuracak.

Mobil yaşama damga vuran teknoloji: Smart Shine Plus

Hotomobil’in teknolojik tahlilleri ve göz alıcı dizaynlarıyla taşınabilir ömür dünyasına yeni bir soluk getiren modelleri, kamp tutkunlarının birçok gereksinimine pratik tahliller sunuyor. Ayrıyeten sahip olduğu lüks ve premium dünyasıyla da kullanıcılarına itimat ve konfor sağlıyor. Smart Shine teknolojisiyle taşınabilir ömür kesimine damgasını vuran Hotomobil, Karavanist’te bu teknolojiyi bir üst düzeye taşıdığı Smart Shine Plus’ı da tanıtacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Doğada hayat kolaylaştıran Urban Badger eser ailesi

 Karavanist’te Hotomobil’in outdoor markası Urban Badger da yer alacak. Tabiatta kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştıracak inovatif eser ailesine sahip Urban Badger, teknolojik donanımıyla Karavanist’te de farkını ortaya koyacak.

Hotomobil ‘Yeşil Ayak İzleri’ projesi ile sürdürülebilir bir gelecek

Yeşil Ayak İzleri projesinin birinci ayağını Gaziantep CAMPEX Kamp, Karavan ve Tabiat Sporları Fuarı’nda gerçekleştiren Hotomobil, projesini Karavanist’e taşıyacak. Fuarı ziyaret edecek çocuklar, keyifli vakit geçirirken sürdürülebilirlik kavramını ve tabiata saygılı davranmanın kıymetini öğrenecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.