DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Narlıdere Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Erman Uzun, ayağının tozuyla sahaya indi

Narlıdere Kapalı Pazaryeri’nde pazar esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet eden, bayramlarını kutlayan Lider Erman Uzun, talep ve teklifleri de dinlemeyi ihmal etmedi.

Narlıdere Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Erman Uzun, ayağının tozuyla sahaya indi
07.04.2024 16:00
0
A+
A-

Narlıdere Kapalı Pazaryeri’nde pazar esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet eden, bayramlarını kutlayan Lider Erman Uzun, talep ve teklifleri de dinlemeyi ihmal etmedi.

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, yerel seçimlerin akabinde Narlıdere Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti. Çamtepe Mahallesi’nde kurulan pazaryerinde vatandaşlar ve pazaryeri esnafı ile bir ortaya gelen Lider Erman Uzun, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Vatandaşların ve pazar esnafının bayramını tek tek kutlayan, talep ve teklifleri dinleyen Lider Erman Uzun, vazifeye yeni başladıklarını, ilçede yaşanan meselelerin ve vatandaşların taleplerinin tahlili için süratle aksiyon alacaklarını tabir etti.

TALEP VE TEKLİFLERİ DİNLEDİ

Seçim çalışması boyunca Narlıdere Pazaryeri’ni sık sık ziyaret ettiklerini lisana getiren Lider Erman Uzun, “Seçimlerin akabinde pazaryeri esnafımız ve vatandaşlarımızla ile tekrar bir ortaya gelerek onların bayramını kutladık, talep ve tekliflerini dinleme fırsatı bulduk. Sandıkta oyları ile bizleri Narlıdere Belediye Başkanlığına layık misyon vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Heyecanlıyız, Narlıdere’mize nasıl kıymet katarız, vatandaşlarımıza nasıl daha çok hizmet götürürüz onun sıkıntısındayız. Süratle aksiyon alacağız, kelam verdiğimiz üzere ‘daha yaşanılabilir bir Narlıdere’yi daima birlikte inşa edeceğiz. Pazaryeri esnafımıza bol karlar diliyor, tüm vatandaşlarımıza sevdikleri ile birlikte memnun bir bayram diliyorum” diye konuştu. 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.