DOLAR
32,2029
EURO
35,0702
ALTIN
2.520,86
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
26°C
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Okula dönüş heyecanına OMIX X5 ile ortak ol

Her çocuğun kendine has tutkuları ve istekleri vardır. Birtakımı oyun oynamayı sever, birtakımı kitap okumayı birtakımı ise sinema izlemeyi…

Okula dönüş heyecanına OMIX X5 ile ortak ol
06.09.2023 19:00
0
A+
A-

Her çocuğun kendine has tutkuları ve istekleri vardır. Birtakımı oyun oynamayı sever, birtakımı kitap okumayı birtakımı ise sinema izlemeyi… Tutkusu ne olursa olsun onu yarı yolda bırakmayacak bir yol arkadaşına muhtaçlık duyan çocukların okula dönüş vaktinde heyecanına ortak olan OMIX X5 ile her an daha keyifli!

Kimisi için bir üst sınıfa geçişi kimisi için ise birinci kere gideceği yesyeni bir okulu temsil eden bu aylarda ortak olan bir şey varsa o da heyecan. Çantaların, defterlerin, kalemlerin neredeyse her şeyin yenilendiği okula dönüş periyodunda siz de OMIX X5 ile farklı bir geleceğin kapılarını aralayın. 

Çocuklar için bir telefonun en değerli özelliği en sevdikleri sineması izlerken de tutkunu oldukları oyunu oynarken de net ve akıcı bir ekrana sahip olmak. 6.56 inçlik HD+ ekranı ile seyir keyfine öbür bir boyut kazandıran OMIX X5, 90 Hz yenileme suratı sayesinde tüm oyunları ultra akıcı hale getiriyor. Böylelikle çocuklar sevdikleri içerikleri ve öğretici ders görüntülerini keyifle takip edebiliyor.

Okul çıkışı gerçekleştirilen buluşmaların tadı ise bir öteki. Okulda yaşanan tüm olayları ayrıntılarıyla paylaşırken o anların yüzde oluşturduğu hisleri ölümsüzleştirmek kıymet biçilemez bir hatıra oluyor. OMIX X5, 50MP + 2MP art ve 8MP ön kamerasıyla bu anıların kusursuz biçimde yakalamasını sağlıyor. 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Hem içerisinde oyunlar olsun hem arkadaşlarımla görüntü ve fotoğraflarım olsun hem de ders notlarımın fotoğrafları olsun diyen çocukların vazgeçilmezi olacak OMIX X5, 4GB RAM + 128 GB’lik hafıza ve 6GB RAM + 128 GB’lik hafıza seçenekleriyle bitmek bilmeyen bir depolama alanı sunuyor. Tıpkı sabahtan akşama kadar gücü tükenmeyen çocuklar üzere 5000 mAh’lik bataryasıyla her vakit çocuğunuza yol arkadaşı oluyor, süratli şarj ile de takviyesini eksik etmiyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.