DOLAR
32,1961
EURO
35,0588
ALTIN
2.507,13
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Ramazan sofralarına Bizim Toptan bereketi

Bizim Toptan, Ramazan ayında düzenleyeceği kampanyalar, ucuz fiyatları ve ikram fırsatlarıyla müşterilerinin yanında yer alacak. 

Ramazan sofralarına Bizim Toptan bereketi
14.03.2024 18:36
0
A+
A-

Bizim Toptan, Ramazan ayında düzenleyeceği kampanyalar, ucuz fiyatları ve armağan fırsatlarıyla müşterilerinin yanında yer alacak. 

Türkiye’nin en büyük organize toptan marketi Bizim Toptan, Ramazan’ı düzenleyeceği kampanyalar, ucuz fiyatlar ve ikram fırsatlarıyla karşılayarak Ramazan ayının rahmetini müşterileriyle buluşturuyor.  “Ramazan’a Güzel Geldik” temasıyla gerçekleştirilecek kampanya kapsamında 9 Nisan’a kadar 1.000 TL’lik alışveriş yapan yeni kişisel müşterilere 2 litre ayçiçek yağı armağan edilecek. Bizim Toptan, Ramazan ayı boyunca tüm müşteri kümelerine yönelik farklı kampanyalarla bu değerli ayın rahmetini müşterilerle paylaşacak. 

Baklagillerden süt eserlerine, çaydan şekere, undan salçaya öz markalı eserlerinin yanı sıra Bizim Toptan, ulusal markalı birçok eserde de fiyatları en uygun düzeyde tutarak iftar ve sahur sofralarının hem lezzetine hem de uygun bütçeyle hazırlanmasına katkı sağlayacak. 

Ramazan ayı mühletince sürdürülebilirlik maksatları çerçevesinde israfın engellenmesine takviye olmak gayesiyle Bizim Toptan’ın Youtube kanalında “Sıfır Atık Mutfak” konseptiyle Bizim Toptan şeflerinden iftar ve sahurlar için yemek tanımları yayınlanacak. Görüntülerde sürdürülebilir bir mutfak için püf noktaları paylaşılırken, artan yemeği kıymetlendirme prosedürleri, besinlerin ömrünü uzatmak için en âlâ saklama şartları üzere mevzularda değerli ipuçları verilecek. Öz markalı eserleriyle ekonomik ve güzel yemekler vadeden Bizim Toptan, tıpkı vakitte Ramazan sofralarında artan yemekleri değerlendirmenin yollarını anlatacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Hüseyin Balcı: ’Ramazan’a Beğenilen Geldik’ diyerek ucuz fiyatlarımız ve kampanyalarımızla Ramazan sofralarına rahmet getiriyoruz.

Bizim Toptan’ın Ramazan ayı kampanyaları ile ilgili açıklama yapan Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı şunları söyledi: “ ‘Ramazan ayını Ramazan’a Beğenilen Geldik’ kampanyamız, uygun fiyatlarımız ve özel hediyelerimizle en hoş formda karşılıyoruz. Bilhassa Ülker Bizim Topraklardan, Ömür, Aytaç Kahvaltılık eserleri, Besler, Obaçay üzere tüm Türkiye’de tüketilen, nitelik ve lezzetleriyle öne çıkan öz markalı eserlerimiz ve ucuz fiyatlarımızla müşterilerimizin sofralarındaki rahmeti artırmak istiyoruz. Yıl boyunca uygun fiyat ve eser çeşitliliğimizle sürekli müşterilerimizin yanında olarak enflasyonla gayrete katkı sağlarken; bu aya özel hayata geçirdiğimiz kampanyalarla Ramazan ayının rahmetini, paylaşma ve dayanışma ruhunu müşterilerimizle birlikte yaşamayı temenni ediyoruz.” 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.