DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

RAMS Türkiye’den Satranca Destek

Türk sporuna bedel katmak vizyonuyla yola çıkan RAMS Türkiye, Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı’nda Türkiye’yi temsil eden Satranç Genç Ulusal Takımı’na sponsor oldu.

RAMS Türkiye’den Satranca Destek
07.09.2023 04:36
5
A+
A-

Türk sporuna bedel katmak vizyonuyla yola çıkan RAMS Türkiye, Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı’nda Türkiye’yi temsil eden Satranç Genç Ulusal Takımı’na sponsor oldu.

35 yıllık deneyimi, 6 farklı ülkede 11 kentteki operasyonu ve 25 binden fazla çalışanıyla 8 farklı kesimde faaliyet gösteren RAMS Küresel bünyesinde yer alan RAMS Türkiye, satranç sporunun yayılmasına ve büyümesine katkı sağlamak ismine Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatında ülkemizi temsil eden genç ulusalların yanında yer aldı.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Lideri Gülkız Tulay, satrançta dünyanın yakından takip ettiği bir muvaffakiyet öyküsü oluşturduklarını kaydederek, satranç ailesine RAMS Türkiye’nin katılmasından ötürü keyifli olduklarını söyledi. Tulay, “Türkiye dünyada artık satranç ülkesi olarak anılıyor ve ülkemizin genç yıldızları otoritelerin yakın takibinde. Bu muvaffakiyet hikayesinde uzun yıllardır yol arkadaşlığı yaptığımız, satrancın Türkiye’de yaygınlaştırılması için sayısız projeye birlikte imza attığımız sponsorlarımızın katkısı büyük. Türk satrancının muvaffakiyet hikayesine ortak olmak, katkı sağlamak için birinci olarak, “Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı”nda ülkemizi temsil eden Satranç Genç Ulusal Takımı’na takviye olarak başlayan RAMS ile yol öykümüz, farklı proje ve takviyelerle büyüyerek devam edecek. Son 11 yılda 1 olimpiyat şampiyonluğu, 1 olimpiyat ikinciliği, 41 dünya şampiyonluğu, 90 Avrupa şampiyonluğu olmak üzere toplam 667 madalya kazandık. Yalnızca sayılar değil olağan asıl başarımız Türkiye’ye satrancı sevdirmek. 1 milyon 200 bin lisanslı sportmen ile ülkenin en çok atletine sahibiz. Bu kapsamda heyecanımızı bizimle paylaşan ve dayanak veren RAMS Türkiye ailesine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Düzenlenen basın toplantısında satranç sporunun ülkemizin donanımlı genç kuşaklar için değerinin altını çizen RAMS Türkiye CEO’su Devran Bülbül, “Bir müddettir Türkiye’nin en yüksek lisanslı sportmen sayısına sahip satrançta; Avrupa ve Dünya şampiyonluklarını gururla izliyoruz. Son 10 yılda alt yapıya yatırım yapan Türkiye Satranç Federasyonu’nun bu muvaffakiyet kıssasında ehemmiyeti büyük. Satranç sporuyla tanışan gençlerdeki olumlu değişimi, eğitim hayatlarındaki başarıyı, satranç sporunun kıymetlerinin kazandırdıklarını görüyoruz. Biz de spora bedel katmak vizyonumuz doğrultusunda üzerimize düşeni yapmak için kolları sıvadık” formunda konuştu. 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

47 ülkeden 63 takım 

Türkiye Satranç Genç Ulusal Grubu Hollanda’da düzenlenen Memleketler arası Satranç Federasyonu Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatlarında büyük muvaffakiyet kazandı. 47 ülkeden 63 ekip ve 252 atletin iştirakiyle yapılan şampiyonada RAMS Türkiye’nin desteklediği (Uluslararası Usta) IM Ediz Gürel, (Kadın Usta Adayı) WCM Elifnaz Akat, IM Eray Kılıç ve Dünya’nın en genç IM unvanına sahip sportmeni IM Yağız Kaan Erdoğmuş’tan oluşan Türk Satranç Genç Ulusal Kadrosu Olimpiyat ikincisi oldu. 

RAMS Türkiye Hakkında

RAMS Türkiye, 35 yıllık deneyimi, Almanya, Tayland, Dubai (BAE), Rusya, Türkiye ve Kazakistan olmak üzere 6 farklı ülkedeki 11 kentteki operasyonu ve 25 bini aşkın çalışanı ile 8 farklı bölümde faaliyet gösteren RAMS Küresel şirketlerinden biridir. Küme, amiral gemisi olan gayrimenkul kesiminde, 6 ülkede 11 farklı kentte 92. projesini tamamlamaktadır. İnşaat dalında 4 milyon metrekare inşaatı tamamlayan RAMS Global’in, 2 milyon metrekareden fazla da devam eden inşaatı bulunmaktadır. Kümenin Türkiye’de ise 1 tanesi tamamlanmış, 5 tane de devam eden gayrimenkul projesi bulunmaktadır. Hayatın her alanında insanların hayatına kıymet katmak için çalışan RAMS Küresel, mobilya, yeme-içme, medya-eğlence, sıhhat, paylaşımlı ofis, turizm ve maden kesiminde de yatırımlarına sürat kesmeden devam etmektedir. Paylaşımlı ofis ile yeme-içme kesimlerinde Kazakistan’da ve Türkiye’de yatırımları olan RAMS Global’in turizm dalında ise Kazakistan’da 2, Tayland’da 2, İstanbul’da 1, Bodrum’da 2 olmak üzere toplam 7 otel projesi bulunmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.