DOLAR
32,2309
EURO
35,0754
ALTIN
2.505,27
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Rolls-Royce, Vietjet Air’in 40 adet Trent 7000 motoru satın alma taahhüdünü memnuniyetle karşıladı

Rolls-Royce (LSE: RR., ADR: RYCEY) çığır açan yeni bir dizi hidrojen araştırma testine başladığını duyurdu.

Rolls-Royce, Vietjet Air’in 40 adet Trent 7000 motoru satın alma taahhüdünü memnuniyetle karşıladı
14.03.2024 14:24
3
A+
A-

Rolls-Royce (LSE: RR., ADR: RYCEY) çığır açan yeni bir dizi hidrojen araştırma testine başladığını duyurdu.

Rolls-Royce (LSE: RR., ADR: RYCEY) Vietjet Air’in 20 adet Trent 7000 motorlu A330neo uçağını satın almayı taahhüt ettiğini duyurdu. Havayolu bu satın alımla Trent 700 motorlarıyla çalışan yedi A330ceo uçağından oluşan mevcut geniş gövde filosunu genişletecek.

Sürdürülebilirliğe odaklanan Vietjet Air, koltuk başına yakıt verimliliğinde yüzde 14’lük bir düzgünleşme sağladığı ve emisyonları da değerli ölçüde düşürdüğü için A330neo/Trent 7000 kombinasyonunu tercih etti. Emisyonlardaki bu azalma ile havayolu, kullanım ömrü boyunca her bir uçağın yüz bin tondan fazla CO2 emisyonunu önlemesini sağlayacak.

Trent 7000, dünyanın en gelişmiş motor ailesinin teknoloji ve tecrübesinden faydalanıyor. Trent ailesinin en yeni üyesi olan Trent 7000, Trent XWB teknolojisine dayanmakta olup hizmete girdiğinden bu yana harikulâde bir güvenilirlik sunuyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Rolls-Royce – Sivil Havacılık Müşteri Alakaları Lideri Ewen McDonald, hususla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu taahhüt ile Vietjet Air, emniyetli ve dengeli bir müşteri tecrübesinin yanı sıra kıymetli sürdürülebilirlik kazanımları sağlamak için Trent 7000’in gücüne olan inancını gösterdi. Önümüzdeki yıllarda faaliyetlerini sürdürülebilir bir biçimde genişletirken Vietjet Air’i desteklemeye devam edecek olmaktan gurur duyuyoruz.”

Vietjet Air’in İcra Şurası Lideri Dinh Viet Phuong ise şunları söz etti: “En yeni kuşak Airbus A330neo ile son teknoloji eseri Trent 7000 motorlarının kombinasyonu, Vietjet Air’i yeni teknolojik doruklara taşımaya, uçuşlarımızın kalitesini ve operasyonlarımızın güvenilirliğini ve verimliliğini artırmaya yardımcı olacak. Bilhassa en yeni kuşak, yüksek verimlilikte Rolls-Royce motorlarının filomuza eklenmesi, Vietjet Air’in 2050 yılına kadar net sıfır emisyon elde etmeye yönelik Çevresel Toplumsal Yönetişim(ESG) planına değerli ölçüde katkıda bulunacak.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.