DOLAR
32,2039
EURO
35,1021
ALTIN
2.518,46
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
26°C
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı

Lider Pekyatırmacı iletisinde; bayramların birlik ve beraberliğin güçlendirildiği, ezelden ebede giden kardeşliğin yenilendiği günler olduğunu söz etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı
08.04.2024 16:36
0
A+
A-

Başkan Pekyatırmacı iletisinde;  bayramların birlik ve beraberliğin  güçlendirildiği, ezelden ebede giden kardeşliğin yenilendiği günler olduğunu  tabir etti.

Ramazan Bayramı hasebiyle bir kutlama bildirisi yayımlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, mesajında şu tabirlere yer verdi;

Bir taraftan büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz Ramazan-ı Şerif’i uğurlamanın hüznünü yaşarken öteki taraftan mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinç ve memnunluğunu yaşıyoruz. Bizleri sıhhat ve afiyet içinde Ramazan Bayramı’na kavuşturan Rabbimize hamd-ü senâlar olsun.

Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir. Gönüllerimizin yumuşadığı bu özel günler, birebir vakitte kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de değerli bir fırsattır.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Bu vesileyle, öncelikle anne-babalarımızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek onların gönlünü alalım. Bayram yapamayan, sevgi ve merhamete muhtaç; yetim, öksüz, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin bayramı olmaya çalışalım.

Her bayram olduğu üzere bu bayramda da karşılığını Allah’tan bekleyerek, Rabbimizin bizlere verdiği nimetleri muhtaçlık sahipleriyle paylaşalım, onlara yardım eli uzatalım. Unutmayalım ki, bayramlar paylaştıkça mana kazanır.

Ben bu bayramın ayrıyeten tüm Müslümanlar ve insanlık için de gerçek manasıyla “bayram” havasında geçmesini, İsrail’in Gazze’deki soykırımının da bir an evvel son bulmasını diliyorum. Bayram hasebiyle yola çıkacak şoförlerimizden de hem kendilerinin hem sevdiklerinin hem de diğerlerinin canlarını tehlikeye atacak adımlardan kaçınmalarını, trafik kurallarına harfiyen uymalarını bekliyorum.

Bu vesileyle siz kıymetli hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı bir sefer daha tebrik ediyor, hepinize güzel bayramlar diliyorum.

Allah’a emanet olun…

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.