DOLAR
32,2183
EURO
35,0203
ALTIN
2.500,70
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

SOCAR Energy School’da Başvurular, 1 Kasım’a Kadar Uzatıldı

Türkiye’nin en büyük direkt dış yatırımcısı ve entegre sanayi kümesi SOCAR Türkiye’nin, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Ünitesi (EDU) iş birliğiyle birincisini 2022 yılında düzenlediği SOCAR Energy School sertifika programının ikincisi başlıyor

SOCAR Energy School’da Başvurular, 1 Kasım’a Kadar Uzatıldı
19.10.2023 03:00
0
A+
A-

Türkiye’nin en büyük direkt dış yatırımcısı ve entegre sanayi kümesi SOCAR Türkiye’nin, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Ünitesi (EDU) iş birliğiyle birincisini 2022 yılında düzenlediği SOCAR Energy School sertifika programının ikincisi başlıyor. SOCAR Energy School sertifika programı, global ve bölgesel güç bahislerini irdelerken, Hazar Havzası ile Türkiye ve Azerbaycan’ın güç siyasetlerini derinlemesine inceleyip, bu hususlarda uzmanlaşmak isteyen kamu ve özel dal yöneticilerini, akademisyenleri, milletlerarası seviyede siyaset yapıcıları ve güç uzmanlarını bir ortaya getirmeyi amaçlıyor.

 

Bu yıl da fiyatsız olarak sunulacak SOCAR Energy School sertifika programına 60 iştirakçi kabul edilecek. Kayıt için 1 Kasım 2023 Çarşamba gününe kadar socarenergyschool.com/en ve socarenergyschool.com adreslerinden müracaat yapılabilecek. 

 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Öğrenci kabulünün akabinde eğitimler 25 Kasım’da başlayacak ve 27 Ocak 2024 tarihinde bitecek. Güç alanında dünyaca ünlü uzmanların, ulusal ve memleketler arası üniversitelerden öğretim üyelerinin vereceği eğitimler yüklü olarak çevrimiçi platformda yürütülecek. Açılış ve kapanış dersleri, planlanan saha gezisi ve toplumsal programlar, SOCAR Türkiye’nin Aliağa’daki üretim tesislerinde ve İstanbul ofisinde yüz yüze gerçekleştirilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.