DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

Sporun kalbi, Bayraklı’da atıyor

23 farklı branşta açılan spor kursları ile binlerce Bayraklılıya spor yapma ve yeteneklerini geliştirme fırsatı sunan Bayraklı Belediyesi, son 4,5 yılda 25 bin sporcuyu saha ve salonlarda ağırladı.

Sporun kalbi, Bayraklı’da atıyor
22.01.2024 14:00
0
A+
A-

23 farklı branşta açılan spor kursları ile binlerce Bayraklılıya spor yapma ve yeteneklerini geliştirme fırsatı sunan Bayraklı Belediyesi, son 4,5 yılda 25 bin sporcuyu saha ve salonlarda ağırladı. Turnuvalardan 575 madalya kazanılırken, güreşte bir de dünya şampiyonu çıkarıldı! Lider Serdar Sandal, “Sporun kalbi artık Bayraklı’da atıyor. Farklı branşlarda, binlerce sporsever hem eğleniyor hem yeteneklerini keşfediyor” dedi. 

 23 BRANŞTA 25 BİN SPORCU

Spor yatırımları ve başarılı atletlerinin dereceleriyle fark yaratan Bayraklı Belediyesi, 4,5 yılda memleketler arası, ulusal, bölgesel ve vilayet genelindeki turnuvalarda 215 altın, 161 gümüş ve 199 bronz olmak üzere toplam 575 madalya topladı. Bayraklılı atletler, her branşta muvaffakiyetlerini büyütürken, elde ettikleri derecelerle de ailelerinin ve ilçenin gurur kaynağı oldu. Bu süreçte Miraç Saraç güreşte dünya şampiyonluğu kazandı, Bayraklı’dan Avrupa şampiyonaları ve dereceleri çıktı.

23 BRANŞTA 25 BİN SPORCU

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Bayraklı Belediyesi 23 branşta açtığı kurslarla bu süreçte yaklaşık 25 bin kursiyere de spor yapma imkanı sundu. Bu kapsamda ulusal ekipler seviyesinde başarılı sportmenler yetiştiren belediye atletleri elde ettikleri başarılarla ilçenin gurur kaynağı oldu.  

 “SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, “Spora ve altyapıya verdiğimiz kıymetle Bayraklılı çocuklarımızın, gençlerimizin muvaffakiyetlerini görmek bizi çok keyifli ediyor. Sporun kalbi artık Bayraklı’da atıyor. Tüm atletlerimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.