DOLAR
32,2188
EURO
35,0667
ALTIN
2.502,02
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

TAV Passport’tan ayrıcalıklı deneyimler yolculuğu

Havalimanlarında yolcululara sürat, konfor ve birbirinden ayrıcalıklı hizmetler sağlayan TAV Passport, farklı lokasyon ve konseptlerde gerçekleştireceği “TAV Passport ile Ayrıcalıklı Deneyimler” aktiflik serisini Çırağan Sarayı’nda düzenlediği Koku Atölyesi ile başlattı.

TAV Passport’tan ayrıcalıklı deneyimler yolculuğu
19.01.2024 02:24
1
A+
A-

Havalimanlarında yolcululara sürat, konfor ve birbirinden ayrıcalıklı hizmetler sağlayan TAV Passport, farklı lokasyon ve konseptlerde gerçekleştireceği “TAV Passport ile Ayrıcalıklı Deneyimler” aktiflik serisini Çırağan Sarayı’nda düzenlediği Koku Atölyesi ile başlattı. Seri, sene boyunca iştirakçilere sanat, gastronomi, cümbüş ve sürdürülebilirlik alanlarında unutulmaz tecrübeler sunmaya devam edecek. 

Dünyada 400’e yakın lounge’a erişim, havalimanı transferi, güvenlik noktalarında Süratli Geçiş, Otopark ve Vale hizmetleri, Karşılama ve Uğurlama üzere hizmetleriyle seyahati sürat ve konfora dönüştüren TAV Passport, “TAV Passport ile Ayrıcalıklı Deneyimler” aktiflik serisinin birincisini Çırağan Sarayı’nda düzenlediği Koku Atölyesi ile gerçekleştirdi. Gazeteci Arda Sayıner moderasyonunda, MG International Fragrance Company tertibi ile gerçekleşti. 

 

Aylin Alpay:” Beş duyuyu da harekete geçirecek unutulmaz tecrübeler yaşatmak istiyoruz.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“TAV Passport ile Ayrıcalıklı Deneyimler” aktiflik serisinin TAV İşletme Hizmetleri’nin tecrübe kürasyonu vizyonunun bir sonucu olduğunu söz eden TAV İşletme Hizmetleri Pazarlama ve Satıştan Sorumlu İcra Şurası Üyesi Aylin Alpay, şöyle konuştu, “Dünyanın önde gelen havalimanı yolcu ağırlama işletmelerinden biri olarak, yolcu tecrübesine odaklanmanın ve her bir duyumuzu harekete geçiren unutulmaz tecrübeler yaşatmanın kesimimizde fark yaratacağımız en değerli olgular olduğunu biliyoruz. Üyelik programımız TAV Passport ile bu bakış açımızdan esinlenerek tüm seneye yayılacak ve farklı lokasyonlarda insanları sanat, gastronomi, gusto üzere farklı alanlarda ayrıcalıklı tecrübelerle buluşturacak bu aktiflik serisini başlattık. Serinin birincisini de bizi geçmişimize, şimdiki vaktimize ve geleceğimize bağlayan birincil içsel duyularımıza giden anahtar yol olan kokular için düzenlediğimiz atölye aktifliği ile gerçekleştirmek istedik.”

 

Davetliler, gitmek istedikleri ülkelerin hafızalarında canlandırdıkları kokuları tasarladı

Gazeteci Arda Sayıner’in açılış konuşmasıyla başlayan aktiflik, davetlilerle gerçekleştirilen seyahat sohbetleri ve kokuların tarihi ve imali üzerine verilen atölye ile devam etti. MG International Fragrance Company’nin koku uzmanlarının danışmanlık verdiği aktiflikte iştirakçiler koku akorlarını deneyimleyip, gitmek istedikleri destinasyonların hafızlarında canlandırdığı esanslarla birlikte kendilerine özel parfümlerini tasarladı.

 

TAV İşletme Hizmetleri Hakkında:

TAV Havalimanları Holding ve Küme ADP iştiraki olan TAV İşletme Hizmetleri, dünyanın önde gelen havalimanı yolcu ağırlama hizmeti sağlayıcıları ortasında yer alıyor. TAV İşletme Hizmetleri, 19 ülkede 87 özel yolcu salonu ile müşterilerine seyahate dokunan her alanda uçuş öncesi ve sonrasını kapsayan uçtan uca konforlu ve ayrıcalıklı bir tecrübe sağlamaktadır. TAV İşletme Hizmetleri’nin portföyünde yolcu karşılama ve uğurlama hizmetleri, süratli geçiş, sadakat programı, ticari alanların idaresi üzere hizmetler de bulunmaktadır. Primeclass, TAV Passport, Tavport.com, LoungeMe, Airporteasy.com, Hello Sky üzere markalarıyla havayolu yolcularına küresel platformlarda seçkin alternatifler yaratan TAV İşletme Hizmetleri’nin operasyonları, Avrupa, Orta Doğu, Kafkaslar ve Orta Asya, Afrika, Güney ve Kuzey Amerika bölgelerinde 19 ülkede devam etmektedir.

 

TAV Passport Hakkında:

TAV Passport, 10 yılı aşkın müddettir müşterilerine şahsileştirilmiş ve eşsiz bir tecrübe sunmayı hedef edinmiş, ayrıcalıklarla dolu bir sadakat programıdır. Tüm dünyada, 400’e yakın lounge’a erişim, havalimanı transferi, güvenlik noktalarında Süratli Geçiş, Otopark ve Vale hizmetleri, Karşılama ve Uğurlama üzere, yolcuların seyahat tecrübesini kusursuzlaştıran uçtan uca hizmet ve kolaylıklar sunar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.