DOLAR
32,2329
EURO
34,9539
ALTIN
2.408,76
BIST
10.400,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
32°C
Ankara
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Teknosa Gaming Parkour’da oyun dünyasını buluşturan müthiş final

Teknoloji bölümünün devleri Teknosa, Intel Türkiye, Lenovo Türkiye ve Microsoft iş birliğiyle 9 Eylül’de başlayan ‘Oyunda Buz Çağı’ müsabaka serisi dayanılmaz bir finalle tamamlandı. 6 kentteki 15 Teknosa mağazasında 4 aydır süren müsabakanın finali oyun tutkunlarını bir ortaya getirirken, aylardır süren serinin kazananı Süleyman Sırrı Özdemirçelik oldu. Şampiyon, büyük ödül olan 100 bin TL kıymetindeki Teknosa armağan çekini, YouTuber ve Twitch yayıncısı Pqueen’in elinden aldı.

Teknosa Gaming Parkour’da oyun dünyasını buluşturan müthiş final
27.12.2023 19:12
3
A+
A-

Teknoloji bölümünün devleri Teknosa, Intel Türkiye, Lenovo Türkiye ve Microsoft iş birliğiyle 9 Eylül’de başlayan ‘Oyunda Buz Çağı’ müsabaka serisi dayanılmaz bir finalle tamamlandı. 6 kentteki 15 Teknosa mağazasında 4 aydır süren müsabakanın finali oyun tutkunlarını bir ortaya getirirken, aylardır süren serinin kazananı Süleyman Sırrı Özdemirçelik oldu. Şampiyon, büyük ödül olan 100 bin TL bedelindeki Teknosa ikram çekini, YouTuber ve Twitch yayıncısı Pqueen’in elinden aldı. 

Oyun bilgisayarlarının güçlü soğutma performansına atıfla ‘Oyunda Buz Çağı Başlıyor’ mottosuyla 9 Eylül’den bu yana 6 kentteki 15 Teknosa mağazasında gerçekleşen müsabaka serisi ‘Teknosa Gaming Parkour’ fevkalade bir finalle son buldu. Teknoloji bölümünün devleri Teknosa, Intel Türkiye, Lenovo Türkiye ve Microsoft iş birliğiyle oyun tutkunlarının buluştuğu serinin her bir etabı kıyasıya rekabete sahne oldu. Oyuncular, performansa ve sürate dayalı Forza Horizon 5, FIFA 2023, Fortnite ve Mortal Kombat üzere dünyaca ünlü oyunları oynayarak, verilen parkur misyonlarını tamamladı. 

 “We are the champions” müziği eşliğinde mükafatını aldı

En süratli 14 finalist, büyük ödül için Vadistanbul’daki final turnuvasında uğraş etti. Bugüne kadar yapılan en kalabalık aktiflik olan finalde heyecan her an üst seviyede yaşandı. Teknosa Gaming Parkour’un toplam parkur müddeti rekoru iki sefer el değiştirirken, Süleyman Sırrı Özdemirçelik toplam parkur müddeti rekorunu kırarak şampiyon oldu. İstanbul’da yaşayan lakin müsabaka için geldiği Eskişehir serisinde birinci olan Özdemirçelik, büyük ödül olan 100 bin TL bedelindeki Teknosa armağan çekini, YouTuber ve Twitch yayıncısı Pqueen’in elinden aldı. Ödül merasimi sırasında çalınan Queen’in efsane müziği “We are the champions” coşkuyu tepeye taşıdı. Turnuvaya katılan tüm yarışmacılar da 1 aylık Xbox Game Pass üyeliği kazanarak oyun dünyasına daha fazla erişim sağlama fırsatını yakaladı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.