DOLAR
32,2183
EURO
35,0203
ALTIN
2.500,70
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

The Sims 4’e Kristal ve Metal Ustalığı Geliyor!

Crystal Creations Stuff Pack ile gemoloji marifetine sahip olacak ve birçok farklı malzemeyi ve kesim şeklini kullanarak bedelli eşyalar yaratabileceksiniz.

The Sims 4’e Kristal ve Metal Ustalığı Geliyor!
21.02.2024 03:48
0
A+
A-

Crystal Creations Stuff Pack ile gemoloji marifetine sahip olacak ve birçok farklı malzemeyi ve kesim şeklini kullanarak kıymetli eşyalar yaratabileceksiniz.

Electronic Arts ve Maxis, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series  X|S ve Xbox One sistemleri için ve PC’de EA app, Mac için Origin, Epic Games Store ve Steam aracılığıyla 29 Şubat’ta satışa sunulacak olan yeni Stuff Pack’i, The Sims 4 Crystal Creations’ı duyurdu.

Yeni paketin fragmanın izlemek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

The Sims 4 Crystal Creations Stuff Pack ile oyuncular, Sim’lerinin ruh hallerini, bağlantılarını, mesleklerini ve ömürlerini etkileyebilecek yeni bir gemoloji hünerine sahip olacaklar. Ustalıkla kesilmiş yeni kristalleri meskenin her yerinde sergileyerek, bunları çarpıcı mücevher modülleri üretmek için kullanabilecek ve farklı özellikleri ortaya çıkarmak için kristalleri ay ışığında şarj edebileceksiniz!

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Çeşitli göz kamaştırıcı eşyaları yaratmak için Sim’ler gemoloji hünerini geliştirebilecekler. Bu parlak yeni maharet, gemoloji masasında el sanatlarını pratik ederek öğrenilebilecek. Çarpıcı yeni dizaynlarla takılar üretecek ve bedelli taşları kesebileceksiniz. Sim’inizin hüneri geliştikçe yarattıklarının kalitesi de artacak. 

En sevdiğiniz kristal çeşidini seçmekten, gümüş, altın yahut pembe altın üzere bir kristale en uygun metalleri seçmeye kadar Sim’iniz, renkli mücevherlerle kendini usta bir zanaatkar üzere hissedecek. Ayrıca The Sims 4 dünyasında bulunan Baconite, Death Metal ve Romantium üzere 22 metalden rastgele birini kullanabileceksiniz. Bir kıymetli taşın kusursuz formunu seçerek sevgi yahut dostluk iletisi gönderebilecek; kalp, plumbob yahut gnome formu dahil 10 farklı kesim ortasından seçim yapabileceksiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.