DOLAR
32,2188
EURO
35,0667
ALTIN
2.502,02
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Türkiye Finans artık Trendyol kullanıcılarına da finansman sağlayacak

Yenilikçi eser ve hizmetleriyle ön plana çıkan Türkiye Finans, Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol ile yeni bir tüketici finansmanı mutabakatına imza attı. 

Türkiye Finans artık Trendyol kullanıcılarına da finansman sağlayacak
14.12.2023 14:24
1
A+
A-

Türkiye Finans artık Trendyol kullanıcılarına da finansman sağlayacak

 

Yenilikçi eser ve hizmetleriyle ön plana çıkan Türkiye Finans, Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol ile yeni bir tüketici finansmanı muahedesine imza attı. 

 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Hızlı, kesintisiz ve kusursuz müşteri tecrübesiyle hizmetlerini daima dijitalleştiren Türkiye Finans, yeri vakti olmayan bankacılık vizyonu doğrultusunda, Türkiye’nin önder, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol ile yeni bir tüketici finansmanı muahedesine imza attı. 

 

Bu mutabakat ile Türkiye Finans müşterileri Trendyol taşınabilir uygulaması üzerinden yapacakları alışverişlerindeki tüm ödeme sürecini dijital kanallardan tamamlayarak alışverişlerini finanse edebilecekler.

 

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, Türkiye Finans olarak finansman alternatiflerini çeşitlendirdiklerini belirterek, şunları kaydetti: “Biz finans kurumlarının asli misyonları ortasında ticaretin içinde olmak; üretimi ve ihracatı teşvik etmek yer alıyor. Türkiye Finans olarak yeni teknolojilerden aldığımız güçle ve dijital eserlerimizle müşterilerimizin yanında oluyoruz. Yeni bankacılık trendlerini kullanarak finansal hizmetlerin, e-ticaret platformları üzere finansal olmayan hizmet sağlayıcıları tarafından verilmesini sağlıyoruz ve finansal süreçleri müşterilerin günlük etkileşimlerine dahil ediyoruz. Böylece tüketiciler için finansal süreçleri kolaylaştırıyor, finansal bölüm dışı firmalar için ise bir banka lisansına gerek olmadan finansal süreçlere aracılık edebilmesi sayesinde müşteri aidiyetlerini ve karlarını arttırıyoruz. Uçtan uca dijital bir altyapı üzerine kurulan iş modellerini bankacılık eser ve hizmetlerine uyarlayarak müşterilerimize günlük hayatları içerisinde ek bir süreç yaratmadan süratli, inançlı ve kolay bir tecrübeyle sunmayı hedefliyoruz. Bu yaklaşımın bizleri yakın geleceğin bankacılık dünyası olarak tanımlanan ‘görünmez bankacılık’ seviyesine ulaştıracağına inanıyoruz. Bu içgörüden yola çıkarak Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformu Trendyol ile gerçekleştirdiğimiz dijital iş birliğimizden memnunluk duyuyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.