DOLAR
32,1961
EURO
35,0588
ALTIN
2.507,13
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Worldline’ın Vergi Usul Kanunu 507 sıra numaralı tebliği ile uyumlu çözümü Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan Onay aldı!

Worldline’ın VUK 507 No’lu İnançlı Taşınabilir Ödeme ve Elektronik Doküman İdare Sistemi (GMÖEBYS) Bildirisi ile uyumlu tahlili, yeni kuşak ödeme kaydedici aygıtlara alternatif olarak e-arşiv ve e-fatura hizmetlerini de içeriyor.

Worldline’ın Vergi Usul Kanunu 507 sıra numaralı tebliği ile uyumlu çözümü Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan Onay aldı!
06.11.2023 16:00
0
A+
A-

Worldline’ın Vergi Adap Kanunu 507 sıra numaralı bildirimi ile uyumlu tahlili Gelir Yönetimi Başkanlığı’ndan Onay aldı!

Worldline’ın VUK 507 No’lu İnançlı Taşınabilir Ödeme ve Elektronik Evrak İdare Sistemi (GMÖEBYS) Bildirisi ile uyumlu tahlili, yeni kuşak ödeme kaydedici aygıtlara alternatif olarak e-arşiv ve e-fatura hizmetlerini de içeriyor.

 

19 Ekim 2019 tarihinde Gelir Yönetimi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan düzenlemeyle, mal ve hizmet satışlarına ilişkin bedellerin tahsilatı ile mali evrakların elektronik ortamda oluşturulması için “VUK 507 No’lu İnançlı Taşınabilir Ödeme ve Elektronik Doküman İdare Sistemi (GMÖEBYS)” bildirisi yayımlandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ödeme sistemleri alanında Avrupa başkanı olan Worldline, Türkiye’de bu bildirime istinaden mevcut Yeni Kuşak Ödeme Kaydedici Aygıt tahlillerine ek olarak, Android platformlu EFTPOS aygıtları üzerinde geliştirdiği “Worldline VUK 507 No’lu İnançlı Taşınabilir Ödeme ve Elektronik Evrak İdare Sistemi Çözümü” için hazırlıklarını tamamlayarak, Gelir Yönetimi Başkanlığı’ndan “İşletici Kuruluş” onayını aldı. 

Kullanıcıların kullanım kolaylığı gözetilerek tasarlanan VUK507 uyumlu Worldline tahlili sayesinde, işletmeler tek aygıt ile perakende uygulaması ve raporlama imkânlarını kullanarak online sistem üzerinden tahsilat ve evrak süreçlerini kesintisiz olarak yapabilecekler. Kullanıcılar bununla birlikte, dinamik ve işlevsel kullanıcı arayüzleri sayesinde eser ve fiyat eklemesi üzere süreçleri çarçabuk yapılabilecek ve birden çok aygıtı olan işletmelerin aygıt kurulumları da süratli ve senkronize biçimde gerçekleştirilebilecek.

Worldline Türkiye Genel Müdürü Gökşin Öney Yılmaz, konuya ait görüşlerini şu formda lisana getirdi: “Worldline olarak Türkiye’de hâlihazırda 400 bin yazarkasamız ile 250 binden fazla iş yerine hizmet veriyoruz. Aygıtlarımız üzerinde geliştirdiğimiz katma bedelli uygulamalar ile bizimle çalışan işletmelerin müşterilerine verdiği hizmetleri çeşitlendirerek zenginleştiriyoruz. Yazarkasa alanındaki tecrübemiz ve yaygınlığımız sayesinde işletmelerin muhtaçlıklarını çok yakından takip edebiliyoruz. Buradan yola çıkarak, yazılım ve donanım alanlarında sahip olduğumuz deneyimlerimizi aktardığımız görsel açıdan varlıklı satış uygulamasına sahip VUK507 uyumlu tahlilimiz, e-belge hizmetleriyle dijitalleşmeye katkıda bulunarak, işletmelere büyük ölçüde tasarruf sağlayacak. Fizikî olarak basılan fiş, fatura üzere mali kağıtların takibini ve idaresini kolaylaştırmış olacağız.”

Açıklamalarına devam eden Yılmaz, “Worldline, bugüne kadar geliştirmiş olduğu finansal uygulamaların yanı sıra, tüm sektörel uygulamaları da Android işletim sistemine taşıyarak iş yerlerine katma kıymetli tahliller sunmaya devam edecek” diye ekledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.