DOLAR
32,2188
EURO
35,0667
ALTIN
2.502,02
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Yeşilay Spor Kulübü, Sağlık İçin Pedal Çeviriyor

Yeşilay Spor Kulübü, Türkiye genelinde düzenlediği çeşitlerle bisiklet sevgisini yaymayı ve daha sağlıklı bir geleceğe katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Yeşilay Spor Kulübü, Sağlık İçin Pedal Çeviriyor
13.02.2024 22:12
0
A+
A-

Yeşilay Spor Kulübü, Türkiye genelinde düzenlediği tiplerle bisiklet sevgisini yaymayı ve daha sağlıklı bir geleceğe katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Yeşilay Spor Kulübü, bisikletin sıhhat açısından değerini vurgulamak ve bu keyifli sporu daha geniş kitlelere yaymak için yıl boyunca bisiklet aktiflikleri düzenleyeceğini açıkladı.Türkiye genelindeki teşkilatlanmasıyla başta atletizm, bisiklet, boks, okçuluk, güreş, izcilik, jimnastik, judo, masa tenisi, tekvando ve yüzme olmak üzere çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren Yeşilay Spor Kulübü, profesyonel atletleri ile ulusal ve memleketler arası bisiklet yarışlarına katılırken bisiklet severlere yönelik olarak düzenlediği turlarla da ağır ilgi görüyor.

Yeşilay Tarihi Yarımada bisiklet çeşitleri her ayın birinci pazar günü gerçekleşiyor.
 
Türkiye Yeşilay Cemiyeti, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonunun işbirliğiyle her ayın birinci Pazar günü düzenlenmesi planlanan Yeşilay Tarihi Yarımada Bisiklet Turu’nun birincisi 7 Ocak’ta, ikincisi ise 4 Şubat’ta yapıldı.   Tıp, Yeşilay Genel Merkezi Sepetçiler Kasrı’ndan başladı; Sarayburnu Kıyı Yolu, Yedikule, Edirnekapı, Ayvansaray, Balat, Unkapanı veEminönü güzergâhından ilerlenerek Sepetçiler Kasrı’nda tamamlandı.Turlar, 3 Mart, 7 Nisan, 5 Mayıs, 2 Haziran, 7 Temmuz, 4 Ağustos, 1 Eylül, 6 Ekim, 3 Kasım ve 1 Aralık 2024 tarihlerinde de gerçekleştirilerek yıl uzunluğu devam edecek. 

Yaklaşık 200 iştirakçi ile her ayın birinci Pazar günü düzenlenmesi planlanan Yeşilay Tarihi Yarımada Bisiklet Cinsleri, Mayıs ayında ise daha büyük bir iştirakle gerçekleşecektir.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Caddebostan’dan Maltepe’ye bisiklet cinsleri başladı.
 Yeşilay Spor Kulübü, 11 Şubat’ta başlayanCaddebostan-Maltepe Bisiklet Çeşitleri ile Anadolu Yakası’nın kıyı şeridinde pedal çevirmenin keyfini yaşadı. Yıl boyunca devam edecek cinsler, 17 Mart, 21 Nisan, 23 Haziran, 21 Temmuz, 18 Ağustos, 15 Eylül, 20 Ekim, 17 Kasım ve 15 Aralık tarihlerinde yapılacak. 

11. Yeşilay bisiklet çeşidi 81 vilayette eş vakitli başlayacak.
 
Türkiye’de eş vakitli düzenlenecek 11. Klâsik Yeşilay Bisiklet Çeşidi,5 Mayıs 2024 Pazar günü bisiklet severleri bir ortaya getirecek. İstanbul’da yaklaşık 2 bin, Türkiye genelinde ise 15 bin bisiklet severin katılması beklenen aktiflik şenlik havasında geçecek. 

Yeşilay Spor Kulübü bisiklet atletleri birinci yarışına katıldı.
 
Türkiye genelinde Yeşilay şubeleri ve Yeşilay Spor Kulüpleri tarafından sağlıklı hayat farkındalığı gayesiyle tipler düzenlenirken Yeşilay Spor Kulübü’nün profesyonel bisiklet atletleri da çeşitli yarışlarda ter dökerek başarılara imza atmayı sürdürüyor. Yeşilay Spor Kulübü bisiklet atletleri, Türkiye Bisiklet Federasyonunun Alanya’da düzenlediği dönemin birinci yarışına katıldılar. Türkiye Bisiklet Federasyonu 2024 yılı faaliyet takviminin birinci yarışı olan Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı, 20-21 Ocak tarihlerinde yaklaşık 200 atletin iştirakiyle Alanya’da gerçekleştirildi. Gençler kategorisinde Sadi Baran Tamer, büyükler kategorisinde ise Abdulhamit Kahraman Yeşilay Spor Kulübünü temsil etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.