DOLAR
32,2205
EURO
35,1267
ALTIN
2.528,99
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
26°C
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

YZB, Birlik ve Beraberlik Temasıyla Kapılarını Aralayacak

Organize perakende dalına hizmet veren binlerce paydaş 14’üncü defa Mahallî Zincirler Buluşuyor (YZB) Konferansı ve Fuarı’nda bir ortaya gelecek.

YZB, Birlik ve Beraberlik Temasıyla Kapılarını Aralayacak
11.09.2023 15:12
3
A+
A-

Organize perakende dalına hizmet veren binlerce paydaş 14’üncü sefer Mahallî Zincirler Buluşuyor (YZB) Konferansı ve Fuarı’nda bir ortaya gelecek. 13 Eylül tarihinde “Birlik-Beraberlik” temasıyla kapılarını aralayacak olan YZB 2023’te bölümün nabzı tutulurken market raflarında yer alacak yüzlerce yeni eser birinci kere tanıtılacak. 

İki gün sürecek olan tertipte onlarca duayen isim kesimin yarınına hal vermek için YZB sahnesinde bir ortaya gelecek. Bu yılki tertipte dünya ve Türkiye iktisadı, tarımın bugünü ile Türkiye’nin geleceği, perakende bölümündeki dönüşüm, tüketici alışkanlıkları, dal paydaşlarının tek yürek atması gereken adımlar konuşulacak.

Gıda perakendesinin en büyük buluşması için geri sayım başladı. Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Lokal Zincirler Buluşuyor (YZB), 13-14 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Organizatörlüğünü Focus Fuar ve Kongre İdaresi’nin üstlendiği YZB 2023, bu yıl “Birlik-Beraberlik” teması ile kapılarını aralayacak. 

Coca-Cola İçecek, Evyap, Nestlé Türkiye ve Sütaş ana sponsorluğunda düzenlenecek olan YZB 2023’te, onlarca duayen isim besin perakendesinin yarınına form vermek için bir ortaya gelecek. İki gün sürecek olan tertipte iştirakçi ve sponsor firmalar ise temsil ettiği yüzlerce markanın yeni eser ve hizmetlerini tanıtacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

EKONOMİDE UFUK ÇEŞİDİ: TÜRKİYE İKTİSADINI NELER BEKLİYOR?

Dünya ekonomisindeki dalgalanmalar, Türkiye’nin ekonomik tarafını belirlemeye devam ediyor. İş dünyasının ve iktisat takipçilerinin gözü, Türkiye’nin ekonomik geleceğine çevrildi. Enflasyon baskısı altındaki perakende dalı, ekonomik büyüme potansiyelimiz, yatırım fırsatları ve iş dünyasını bekleyen gelişmeler YZB sahnesinde masaya yatırılacak. Moderatörlüğünü Bloomberg HT Genel Yayın Direktörü Açıl Sezen’in yapacağı “Ekonomide Ufuk Tipi: Türkiye İktisadını Neler Bekliyor” oturumunda TOBB-ETÜ Öğretim Üyesi ve İktisat Gazetesi Müellifi Prof. Dr. Fatih Özatay, İktisat Gazetesi Genel Koordinatörü ve Muharriri Vahap Munyar ile İktisat Gazetesi Müellifi Servet Yıldırım’ı bir ortaya getirecek.

TARIMIN BUGÜNÜ = TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ

Tarım dalı, Türkiye’nin ekonomik, toplumsal ve çevresel geleceğini şekillendirmeye devam ediyor. Yüzyıllardır tarımın önde gelen merkezlerinden biri olarak kabul edilen ülkemizin bu alandaki potansiyeli, tarım bölümünün yarını ve ihracat performansı üzere kıymetli bahisler YZB sahnesinde ele alınacak. Teknolojik gelişmeler, sürdürülebilirlik çalışmaları, global besin talepleri, Türkiye tarım kesiminin önündeki fırsatlar, karşılaştığı zorluklar, tesirli tarım siyasetleri için atılması gereken adımlar “Tarımın Bugünü=Türkiye’nin Geleceği” oturumunda konuşulacak. Moderatörlüğünü Bloomberg HT Tarım Editörü İrfan Donat’ın yapacağı oturumda, tarım müellifi Ali Ekber Yıldırım, AÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ve KIRKYOL Kırsalda Kalkınma Kooperatifi İdare Şurası Lideri Prof. Dr. Bülent Gülçubuk, Şef ve toplumsal teşebbüsçü Ebru Baybara Demir ile Keskinoğlu İdare Konseyi Lideri Başkan Matlı yer alacak.

TOBB LİDERİ YZB SAHNESİNDE PERAKENDE KESİMİNİ DEĞERLENDİRECEK

Üreticiden tedarikçiye, perakendecilerden kesime hizmet sunan firmalara kadar binlerce paydaşını bir ortaya getirecek YZB 2023’te, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Lideri M. Rifat Hisarcıklıoğlu, perakende dalı gündemini ve öngörülerini iştirakçilerle paylaşacak.

Tüketici davranışlarındaki değişim ve perakende kesiminin bu değişime nasıl ayak uydurduğu, “Değişen Dünyada Dönüşen Tüketici Davranışları” oturumunda ele alınacak. Unilever Mesken Bakım Eserleri Tüketici ve Pazar Araştırmaları Önderi Gizem Başdemir ile NielsenIQ Perakendeci Hizmetleri Orta Doğu ve Afrika E-Ticaret Yöneticisi Turan Mevzu’nun konuşmacı olarak katılacağı oturumda, pandemi sonrası perakende bölümündeki dönüşüm, dijitalleşmenin rolü, değişen alışveriş alışkanlıkları, tüketici odaklı stratejilerin ve geleceğe yönelik planların kilit noktaları paylaşılacak.

“BİZ BİR OLUNCA RAHMET BİZİM OLUR”

Bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilecek YZB’de, bir olmanın kesimde yaratacağı sinerji ve besin perakendesindeki gündem başlıkları mercek altına alınacak. Mahallî zincirler ve üretici firmalar ekseninde mevcut piyasa dinamikleri, tahliller ve beklentiler “Biz Bir Olunca Rahmet Bizim Olur” oturumunda paylaşılacak. Moderatörlüğünü Bloomberg HT sunucusu Didem Arslanoğlu’nun yapacağı oturumda bölümün tüm oyuncularını kapsayacak biçimde daha verimli bir gelecek tesis edilmesi ismine yapılması gerekenler konuşulacak. Oturumun konuşmacıları ortasında Coca-Cola İçecek, Türkiye Satış Yöneticisi Cenk Çığrı, İstanbul PERDER Lideri Faruk Güzeldere, Sütaş Süt Eserleri Türkiye Genel Müdürü Funda Ak, Nestlé Türkiye, Satış Genel Müdürü Kerem Kadakal, Evyap Holding İcra Konseyi Lideri Mehmed Evyap, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Lideri Ömer Düzgün ve Ankara PERDER Lideri Ramazan Gülhan yer alacak.

YZB 2023, yeni eser tanıtımları ve perakende kesiminin geleceğine ışık tutacak oturumların yanı sıra sahne gösterileriyle da iştirakçilere unutulmaz iki gün yaşatacak. Tertibin birinci günü Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde, Ferda Anıl Yarkın, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ümit Sayın ve Yonca Evcimik 90’lar rüzgarı estirecek. İkinci gün ise Gökhan Ünver YZB 2023’e renk katacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.