DOLAR
32,2329
EURO
34,9539
ALTIN
2.408,76
BIST
10.400,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
32°C
Ankara
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Akhisar Sağlık Ocağına Kavuşuyor

Akhisar Mahallesinde Kasım ayında temeli atılan Sıhhat Ocağının imal çalışmaları sürüyor.

Akhisar Sağlık Ocağına Kavuşuyor
25.01.2024 20:00
0
A+
A-

Akhisar Mahallesinde Kasım ayında temeli atılan Sıhhat Ocağının üretim çalışmaları sürüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi iş birliğinde yükselen Sıhhat Ocağında yüzde 35 düzeylerine ulaşıldı.

İnegöl’ün yeni gelişim bölgesi olan ve süratli bir yapılaşmanın bulunduğu Akhisar bölgesinde eksiklerin giderilmesi ismine çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda bölgenin kıymetli gereksinimlerinden biri olan sıhhat ocağı imaliyle ilgili birinci adım Kasım ayında atılmıştı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi iş birliğinde Akhisar Mahallesi İlkbahar Sokak üzerinde sıhhat ocağı üretimi için çalışmalar başlamıştı.

BAŞKAN TABAN İNŞAATI İNCELEDİ

Kasım ayında temeli atılan Sıhhat Ocağında kısa müddette süratli bir ilerleme kaydedildi. Duvar örme süreçlerinin tamamlandığı binada, çatı imaline başlandı. Kısa müddette yüzde 35 düzeylerine erişen inşaat alanında, Belediye Lideri Alper Taban dün beraberindeki heyetle birlikte incelemelerde bulundu. Çalışmayla ilgili bilgiler de veren Lider Taban, “Sağlık Ocağı Akhisar bölgemiz için değerli bir gereksinimdi. Bu gereksinimi gidermek ismine Büyükşehir Belediyemiz materyal teminini yaptı, İnegöl Belediyesi olarak bizler de işçiliğini üstlendik ve imal çalışmalarına başladık. Sıhhat Ocağımız İlkbahar Sokak üzerinde 178 m2 taban alanında tek katlı bir yapı olarak inşa ediliyor. Etrafında da 1000 m2 yeşil alan, 650 m2 deveran alanı, 200 m2 çocuk oyun alanı ile 8 araçlık otopark yer alacak. Sıhhat Ocağımız 4 doktor kapasiteli olacak. Toplam 3 milyon TL maliyeti bulunan çalışmayı en kısa müddette tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.