DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

BtcTurk yeniden Türkiye Milli Futbol Takımları Ana Sponsoru oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, BtcTurk ile olan Bayan ve Erkek Ulusal Kadrolar ile eMilli Ekipler ana sponsorluk muahedesini 4 yıllığına uzattı.

BtcTurk yeniden Türkiye Milli Futbol Takımları Ana Sponsoru oldu
05.09.2023 06:48
1
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu, BtcTurk ile olan Bayan ve Erkek Ulusal Gruplar ile eMilli Gruplar ana sponsorluk mutabakatını 4 yıllığına uzattı.

Dünyada ulusal kadrolara sponsor olan birinci Bitcoin ve kripto para platformu olan BtcTurk, bu taraftaki atılımını yeniledi. BtcTurk, dört yıl müddetle yeniden Türkiye Ulusal Futbol Takımları ana sponsorluğunu üstlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun konut sahipliğinde Riva’daki Hasan Doğan Ulusal Gruplar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen sponsorluk mutabakatı lansmanına, Türkiye Futbol Federasyonu Lideri Mehmet Büyükekşi, BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, TFF İdare Şurası Üyeleri, Erkek A Ulusal Futbol Ekibi Teknik Yöneticisi Stefan Kuntz, Bayan A Ulusal Futbol Kadrosu Teknik Yöneticisi Necla Güngör Kıragası, eMilli Kadrolar Teknik Yöneticisi Tolga Atalay, Bayan ve Erkek A Ulusal Grup oyuncuları ile eMilli Ekip oyuncuları katıldı.

TFF Lideri Büyükekşi: “İş birliğini 4 yıl daha uzatmanın memnunluğunu yaşıyoruz”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Türkiye Futbol Federasyonu Lideri Mehmet Büyükekşi sponsorluk lansmanında yaptığı konuşmasına Avrupa Şampiyonu olan A Ulusal Bayan Voleybol Grubu’nu kutlayarak başlayarak, “Dün akşam bize inanılmaz bir memnunluk yaşatan A Ulusal Bayan Voleybol Kadromuzu en içten biçimde tebrik etmek istiyorum. Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu oldu. Bizlere büyük bir gurur yaşattılar. Tek tek herkesi kutluyorum. Muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum. Bugün 2020 yılından bu yana Ulusal Futbol Ekipleri ve eMilli Grubumuzun ana sponsoru olan BtcTurk ile yol arkadaşlığımızı 4 yıl daha uzattığımızı duyurmanın memnunluğunu yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği üzere; ‘Büyük işler, değerli atılımlar; lakin birlikte çalışma ile elde edilebilir.’ Bizim de Futbol Federasyonu olarak büyük gayelerimiz var. Vazifeye geldiğimiz birinci günden bu yana futbolumuzu daha ileriye taşımak için birçok kıymetli çalışma yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaların hedeflediğimiz sonuçları vermesi noktasında en kıymetli destekçilerimiz ortasında sponsorlarımız yer alıyor. Birinci vazifeye geldiğimizden bu yana sponsorluk gelirlerimizde kayda bedel bir artış sağladık. Bu süreçte kıymetli mutabakatlar yaptık. Yerli ve küresel markaların dayanağı ile gücümüze güç kattık. 11 yeni sponsorumuzla mukavelelerimizi yenilerken, yeni sponsorluk mutabakatları imzaladık.” dedi.

“BtcTurk ile yenilediğimiz sponsorluk muahedesinin futbolumuza büyük güç ve sinerji katacağına inanıyorum”

BtcTurk’ün, yeniledikleri mutabakat ile Türk futboluna takviyesini büyüterek sürdürmeye devam edeceğinin altını çizen Büyükekşi kelamlarını şöyle sürdürdü:

“Birçok kere Federasyon olarak sponsorlarımızı yalnızca bir iş ortağı olarak değil, yol arkadaşı olarak gördüğümüzü lisana getirmiştim. Bize nazaran bu yol arkadaşlığında iki tarafın da kazanması gerekiyor. Biz sponsorlarımızın takviyesiyle hem maddi hem de manevi olarak gücümüze güç katarken, elde ettiğimiz başarılarla sponsorlarımızı gururlandırmak ve markalarına bedel katmak istiyoruz. BtcTurk de Türk futbolunu hak ettiği yere taşıma uğraşımızda bizim en değerli yol arkadaşlarımızdan biri konumunda… BtcTurk birinci sponsorluk devrimizde futbolumuz için birçok değerli projeye imza attı. Ulu Cumhuriyetimizin ve esaslı Federasyonumuzun 100. yılında, ‘Hep dahası var’ diyerek bu sene 10. yılını kutlayan BtcTurk ile yaptığımız iş birliğinin çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Futbolumuzda daha fazlasını istiyoruz. Daha büyük ve kalıcı muvaffakiyetler hedefliyoruz. Biz de Futbol Federasyonu olarak futbolumuzda daha fazlasını istiyoruz, daha büyük ve kalıcı muvaffakiyetler hedefliyoruz. Bu manada BtcTurk ile yaptığımız sponsorluk muahedesinin futbolumuza büyük güç ve sinerji katacağına inanıyorum. Bu vesileyle Türkiye’nin küresel piyasadaki güçlü bir markası olan BtcTurk’un 10. yılını kutlarken, birçok başarılı 10 yıllar diliyorum.”

“Erkek A Ulusal Grubumuzun Ermenistan’ı yenerek Euro 2024 amacına emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğine yürekten inanıyorum”

BtcTurk’un de ana sponsoru olduğu Erkek ve Bayan A Milli Takımlarının önümüzdeki günlerde çok kıymetli imtihanlara çıkacaklarını hatırlatan TFF Lideri, “Erkek A Ulusal Kadromuz 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde 8 Eylül’de Eskişehir’de Ermenistan ile karşılaşacak. Kümesinde önder durumdaki Ay Yıldızlı grubumuzun birinci maçta mağlup ettiği rakibini Eskişehir’de mağlup etmeyi başararak Euro 2024 gayesine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Millilerimiz daha sonra kümesinde deplasmanda Hırvatistan, Adana’da Letonya ve tekrar deplasmanda Galler ile oynayacağı maçlarla eleme grubunu tamamlayacak. İnşallah hocamızın çabaları ve futbolcularımızın hoş oyunuyla emeklerimizin karşılığını alıp kümemizi önder olarak tamamlayacağız.” diye konuştu.

“Süper Lig’de yer alan kulüplerimizin bayan futboluna büyük değer vermesi gerekiyor”

Kadın A Ulusal Grubunun da Eylül ayında Uluslar B Ligi’ne yükselmek için gayret edeceği C Ligi’nde birinci maçına çıkacağını hatırlatan Mehmet Büyükekşi, “Millilerimiz 22 Eylül’de deplasmanda Gürcistan ile 26 Eylül’de ise Elazığ’da Litvanya ile oynayacak. Kadın Ulusal Grubumuz FIFA tarafından Aralık ayında açıklanan dünya sıralamasında Ekim ayından itibaren en fazla puan toplayan kadro oldu. Ve 3 basamak birden yükseldi. Kadın A Ulusal Kadromuzun Uluslar Ligi’ne de Gürcistan maçıyla güzel bir başlangıç yaparak B Ligi’ne yükselme gayesine ulaşacağına inanıyor ve bu yolda teknik heyetimiz ve futbolcularımıza muvaffakiyetler diliyorum. Geçtiğimiz ay Yeni Zelanda ve Avustralya’nın mesken sahipliği yaptığı Bayanlar Dünya Kupası’nı izledik. Dayanılmaz bir şölen yaşandı. Her bir maçı binlerce futbolsever takip ederken taraftar rekorları kırıldı. Turnuvayı yaklaşık 1.8 milyon biletli seyirci izledi. Ben de final maçını yerinde izledim. 80 bin kişinin stadı doldurduğu ortamda İngiltere ve İspanya final oynadı. Biz de Federasyon olarak bayan futbolunu çok önemsiyor ve gelişimi için birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. İnşallah yaptığımız çalışmalar önümüzdeki yıllarda meyvelerini verecek ve dünya sıralamasında daha düzgün noktaya geleceğimize inanıyorum. Fakat başta Üstün Lig’de yer alan kulüplerimizin bayan futboluna büyük kıymet vermesi gerekiyor. Üstün Lig’de yer alan kulüplerimizden şu anda 5-6 adedinin bayan futbol grubu varken oburlarının maalesef bayan futbol kadrosu yok. Onların da bu bahiste kesinlikle çalışma içerisinde olup bayan futboluna dayanak vermesi gerekiyor. Birebir halde bilhassa taraftarlarımızın bayan futboluna dayanak için tribünleri doldurmaya davet ediyorum. Bayan A Ulusal Ekibimizin 26 Eylül’de Elazığ’da oynayacağı Litvanya maçında tüm Elazığlı hemşerilerimizi, futbolseverleri maçı tribünden izlemeye davet ediyorum.” sözlerini kullandı.

“Kısa vakitte değerli muvaffakiyetler elde eden eMilli Grubumuz yakın vakitte daha büyük başarılara imza atacaktır”

Kısa geçmişine karşın büyük başarılara imza atan olan eMilli Ekibinin da dünyanın en değerli kadroları ortasında yer alma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Büyükekşi, “Son olarak FIFAe Nations Cup 2023’te ülkemizi temsil eden eMilli Ekibimiz çok güzel maçlar çıkardığı turnuvaya son 16 cinsinde şanssız bir halde veda etmek zorunda kaldı. Lakin biz eMilli Takımızın yakın vakitte daha büyük başarılara imza atarak ülkemizi gururlandıracaklarına inanıyoruz.  Bu doğrultuda BtcTurk ile yenilediğimiz sponsorluk muahedesinin hem Bayan ve Erkek Ulusal Kadrolarımız hem de eMilli Grubumuz için iyi olmasını diliyor, bu muahedenin büyük başarılara vesile olmasını temenni ediyorum. Sizlerin huzurunda BtcTurk CEO’su Sayın Özgür Güneri ve tüm grubuna teşekkür ediyorum. Buradan Bayan ve Erkek A Ulusal Gruplarımızın teknik heyet ve futbolcularına önümüzdeki muvaffakiyetler diliyorum.” formunda konuştu.

BtcTurk CEO’su Güneri: “BtcTurk, Türk sporunun en büyük paydaşları arasında”

İmza merasiminde bir konuşma yapan BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ise, muvaffakiyet seyahatlerinde Ulusal Ekiplerin gücüne güç katmak ve isminde Türk ibaresi bulunan bir şirket olarak ulusal atletlerin büyük gayelere ulaşmasına takviye vermek istediklerini tabir ederek, “Sporun gücü, gençlik gücü ve kitleleri buluşturan sinerjisi, BtcTurk’un DNA’larındaki atılım yüreği ve yenilik anlayışıyla güçlü bir ahenk sağlıyor. Ulusal Ekiplerimize birinci sefer üç yıl evvel pandemi devrinin şiddetli şartlarında dayanak vermeye başladık. O devirden bu yana spora olan katkımızı katlayarak geliştirdik. Bayan ve Erkek Ulusal Futbol ekiplerimizden sonra eMilli Ekibimize, Voleybol Ulusal Kadrolarımıza sörf okullarına ve kış sporlarına sponsor olduk, memleketler arası turnuvalara katılan pek çok atletle iş birlikleri gerçekleştirdik. BtcTurk, bugün spor sponsorluklarıyla Türk sporunun en önde gelen paydaşları ortasında yer alıyor. İki yıl evvel attığımız adımla, dünyada bir ulusal kadroya sponsorluk yapan birinci Bitcoin ve kripto para alım satım platformu biçiminde konumlanmıştık. Bu yıl 10. kuruluş yılımızı kutluyoruz. 10. yılımızda artık yalnızca bir Bitcoin ve kripto para alım satım platformu değil, Borsa İstanbul’da pay senedi alım satımına imkân sağlayan, sermaye piyasalarına uzanan, teknoloji geliştiren yeni kuşak self servis bir finansal hizmetler kümesi olarak karşınızdayız. Yeni yapımız ve büyüyen hizmet yelpazemizle Türk sporu ve futboluna katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu çerçevede hem Bayan ve Erkek Ulusal Futbol Gruplarımızın ve tıpkı vakitte bizi memleketler arası espor turnuvalarında temsil eden eMilli Grubumuza yine sponsor olmaktan büyük memnunluk duyuyoruz” dedi.

Kıragası: “Bizleri yeni dünya nizamındaki yeniliklerle tanıştıran BtcTurk mutabakatının iyi olmasını temenni ediyorum”

Kadın A Ulusal Futbol Ekibi Teknik Yöneticisi Necla Güngör Kıragası da 2020 yılından bu yana Bayan Ulusal Grubunun yol arkadaşı olan BtcTurk ile tazelenen imzaların sürdürülebilirlik açsından son derece değerli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Son 10 yıldır hayatımızda olan ve kesimde isminden kelam ettiren BtcTurk ile yapılacak çok projemiz gidilecek çok deplasmanımız var. 1971 yılından bu güne varlığını bildiğimiz fakat son 3 dönemdir bilinirliğin arttığı bayan futbolu, son vakitlerde BtcTurk’ün kullandığı, ”Biz hem çok eski, hem de çok yeniyiz” söylemi ile örtüşmektedir. Ülkemizde bayan futbolu olarak hem çok eski bir maziye sahibiz hem de ortaya çıkan fırsatlar açısından çok yeniyiz. Son bayanlar Dünya Kupası’nda gördük ki bayan futbol dalı taraftar, yapılan yatırımlar, ilgi ve fırsatların doğması ile süratle büyüyor. Birinci sefer 32 ekibin çaba ettiği, 64 maçın izlendiği, seyirci rekorlarının kırıldığı; ekiplerin fizikî ve taktiksel açıdan hazır bulunuşluklarının en üst düzeyde takip edildiği bir kupa tertibi oldu. Bu yükseliş, artan farkındalık, toplumsal değişim, âlâ rol modeller, eşitlik uğraşı ve milletlerarası turnuvaların kalitesi ile daha da ivme kazanacak formda yoluna devam ediyor. İspanya – İngiltere final maçını 83,500 kişi stattan izlerken, Avustralya – İngiltere yarı final maçını 11,5 milyon Avustralyalı televizyondan izleyerek ülke rekorunu kırdı ve bu karşılaşma tarihlerindeki en yüksek izlenme rekoruna ulaşan spor yayını oldu. İspanya hem erkeklerde hem de bayanlarda dünya kupasını kazanan ikinci ülke oldu. Son dünya kupası, global spor karşılaşmalarından elde edilen ikinci en yüksek gelir olan 900 milyon dolar ile spor dalında ki bakış açılarını değiştirdi. Tüm maçları stadyumlarda yaklaşık 2 milyon taraftar takip etti. Elimizde fırsatlarla dolu bir eser bulunmakta. Bu pahalı eseri muhakkak mitlere takılı kalmadan, önyargıları bir tarafa bırakıp, değerli eseri vitrine çıkartmalıyız. Yeni dünya sisteminde göründüğünüz kadar varsınız. Bu nedenle yapılacak her adımda proaktif halde bilgi akışını sağlamalıyız. Bayan A Ulusal Grubumuz 22 Eylül’de Gürcistan deplasmanında, Uluslar Liginde birinci resmi maçına çıkacak. 26 Eylül Elazığ Atatürk Stadyumu’nda Litvanya ile karşılaşacak. Bu maçlar ile birlikte en büyük amacımız B ligine yükselmek ve gidebildiğimiz kadar üstlere bu oyunu taşımak. Bizleri yeni dünya nizamındaki yeniliklerle tanıştıran BtcTurk muahedesinin güzel olmasını temenni ediyorum.”

Kuntz: “Seyircilerimizin bize olan itimadını sürdürmemiz gerekiyor. O yüzden de eleme kümesinden çıkıp Almanya’da da başarılı bir sonuç elde etmek istiyoruz”

Erkek A Ulusal Futbol Grubu Teknik Yöneticisi Stefan Kuntz, bu sponsorluk mutabakatının hem BtcTurk’e hem de Türk futboluna kazandıracağını belirterek, “ButcTurk’un spora angaje olmasını çok olumlu buluyorum. Bu bizim için de çok yararlı olacak. Bu sponsorluk muahedesi ile hem Erkek hem Bayan hem de eMilli Kadromuz bir çatı altında toplandı. Hepimizin bir çatı altında olmamız ve bu çatı altında başarılara koşmamızın çok değerli olduğunu düşünüyorum. Ben BtcTurk’un Almanya’da da aşikâr başarılara imza attığını kendi gözlerimle gördüm. Ben Almanya’da eşofmanlarım ile dolaştığımda eşofmanımın üzerinde BtcTurk’ü gördüklerinde  bu nedir diye soruyorlar. Ben de BtcTurk bir kripto alım satım borsası olduğunu söylüyorum. Bilhassa futbolcu arkadaşlarım ‘Demek ki onlarda futbola sponsor oluyorlar. Bravo.’ diyorlar. Mukavele mühletinin 4 yıl olmasını çok etkileyici buluyorum. 4 yıl hem hem BtcTurk tarafına hem de TFF tarafına derin bir inanç olduğunu gösteriyor. Bu itimadı de tabi ki desteklemek ve artırmak istiyoruz. Ulusal Gruplar Sorumlusu Hamit Altıntop ile birlikte A Ulusal Grup’tan genç ve yıldız kadrolara kadar bu türlü bir itimat oluşturmak istiyoruz. Artık Kazımcan ve Bertuğ ile 21 Yaş altından A Ulusal Ekibe futbolcu taşımış olduk. Onlara bu inancı gösterdik. İtimat derken bizim de seyircilerimizin bize olan itimadını sürdürmemiz gerekiyor. O yüzden de eleme kümesinden çıkıp Almanya’da da başarılı bir sonuç elde etmek istiyoruz ki bu inancı boşa çıkarmayalım. İtimat demişken husus otomatik olarak Bayan Voleybol Grubuna da geliyor.  Çünkü orada yabancı bir meslektaşım grubun başında ondan evvel de yıllarca yeniden bir yabancı meslektaşım ekip koçuydu. Artık büyük bir muvaffakiyet kazandılar. Münasebetiyle yabancı hocalara inanç duyulabilir diye düşünüyorum. Sanırım Necla hocayla birlikte Vargas ailesine şunu sormamız gerekiyor: ‘Vargas’ın futbol oynayan bir kız kardeşi var mı?’ Tahminen erkek kardeşi de vardır. Zira Avrupa şampiyonası için bahtımızı yükseltir. Bu doğrultuda Filenin Sultanları’nı tebrik ediyorum. BtcTurk’un armasını göğsümüzde taşımak da bizi keyifli ediyor.” tabirlerini kullandı.

Atalay: “Türk futbolunun ve Türk eFutbolunun geleceği parlak ve bu iştirakle daha da parlak olacak”

eMilli Gruplar Teknik Yöneticisi Tolga Atalay ise Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde Bayan, Erkek A Ulusal ve eMilli Ekipler teknik yöneticileri olarak, Türk futbolu ve eFutbolu daha da büyütmek ve milletlerarası arenada muvaffakiyetler elde etmek için büyük efor sarf ettiklerinin altını çizerek, “Futbol, bir oyunun ötesinde bir tutkudur. Futbol, milletimiz için de büyük bir tutkudur. BtcTurk’ün dayanağıyla, bu tutkuyu daha da büyütmek ve ekosistemimizi memleketler arası alanda daha da yükseltmek istiyoruz. Bu iş birliğinin devam etmesi, yalnızca futbol ve eFutbol için değil, tıpkı vakitte kripto para dünyası için de bir kar olacak. İki alanın bir ortaya gelmesi, strateji, rekabet ve inanç açısından büyük bir fırsat sunuyor. Bugün burada BtcTurk ile yaptığımız iş birliği, futbolun ve Blockchain teknolojisinin ortak bir vizyonun etrafında bir ortaya gelmesini sağlayabilir. Bu teknolojik gelişme, kulüplerimiz, atletlerimiz ve taraftarlarımız için daha fazla teminat, teknolojik gelişme ve gelecekteki projeler için de ilham kaynağı olabilir. BtcTurk’e, bu büyük adımı atmamıza yardımcı oldukları için teşekkür ediyoruz. Sizlerin de takviyesi ve tutkusuyla, bu işbirliğinin başarılı bir halde ilerleyeceğine inanıyoruz. Türk futbolunun ve Türk eFutbolunun geleceği parlak ve bu iştirakle daha da parlak olacak.” dedi.

Konuşmaların akabinde TFF Lideri Mehmet Büyükekşi ve BtcTurk CEO’su Özgür Güneri sponsorluk anlaşmasına dair imzaları attı. Büyükekşi, BtcTurk CEO’su Özgür Güneri’ye 10 numaralı Ulusal Ekip forması ikram etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.