DOLAR
32,2029
EURO
35,0702
ALTIN
2.520,86
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
26°C
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Özel Gereksinimli Çocuklar Frig Maratonu’nda Koştu!

Tureks Turunç Madencilik, Frig Ultra Maratonu’nda sponsor olduğu “+1 Farkla Koşuyoruz” parkuruyla özel ihtiyaçlı atletlere dayanak verdi.

Özel Gereksinimli Çocuklar Frig Maratonu’nda Koştu!
17.09.2023 15:36
1
A+
A-

Tureks Turunç Madencilik, Frig Ultra Maratonu’nda sponsor olduğu “+1 Farkla Koşuyoruz” parkuruyla özel ihtiyaçlı atletlere dayanak verdi.

Afyonkarahisar’da bu yıl 9. defa düzenlenen Frig Ultra Maratonu toplam 7 ülkeden 900 atletin iştirakiyle gerçekleşti. Afyonkarahisar’ın Frigya Vadileri’nde 6K, 11K, 22K, 44K ve 68K parkurlarından oluşan arazi koşusuna bu yıl, Tureks Turunç Madencilik’in takviyesiyle özel atletler için “+1 Farkla Koşuyoruz” parkuru eklendi. Sportmen çocuklar için ayrılan toplamda 2,5km’lik iki farklı parkurda, koşarak ya da yürüyerek toplamda 60 çocuk yarıştı. 120 ailenin katıldığı aktiflikte dileyen çocuklar aileleriyle birlikte yarışı tamamladı.

 

Tureks Turunç Madencilik İdare Şurası Lider Yardımcısı Osman Turunç: “Spor, özel ihtiyaçlı çocuklarımızın hayata tutunmalarında çok kıymetli bir etken.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Yarışmanın akabinde düzenlenen ödül merasiminde, tüm atletlere madalyalarını Tureks Turunç Madencilik İdare Şurası Lider Yardımcısı Osman Turunç teslim etti. Turunç, “Spor, bu özel çocuklarımızın gelişimi ve hayata tutunmaları ismine epey kıymetli bir faaliyet.  Tureks Turunç Madencilik olarak bu manada takviyemizi vermeye her daim devam edeceğiz. Ulusal güllecimiz sevgili Münevvere Yılmaz’ın annesi Hanife Yılmaz’ın, antrenör Oğuz Özavar’ın ve ailelerin bu projedeki emeği çok büyük. Kendisiyle uzun vakittir özel ihtiyaçlı sportmenler için çalışmalar yapıyoruz. Artık bu pahalı çocukların ortasına katılmak isteyen adaylar için de var gücümüzle iş birliği yapmaya devam edeceğiz. Bu kıymetli ve özel çalışmada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak isterim.” kelamlarıyla günün manasını paylaştı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.