DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

CITS, Dünya Otomotiv Konferansı’nda elektrikli araçlar için geliştirdiği dijital çözüm hizmetlerini tanıttı

CITS Bilişim Hizmetleri, otomotiv dalının nabzını tutan Dünya Otomotiv Konferansı’na katılarak dala yönelik geliştirdiği dijital dönüşüm eserlerini anlattı.

CITS, Dünya Otomotiv Konferansı’nda elektrikli araçlar için geliştirdiği dijital çözüm hizmetlerini tanıttı
07.09.2023 20:12
0
A+
A-

CITS Bilişim Hizmetleri, otomotiv bölümünün nabzını tutan Dünya Otomotiv Konferansı’na katılarak kesime yönelik geliştirdiği dijital dönüşüm eserlerini anlattı.

CITS Bilişim Hizmetleri, Türkiye otomotiv bölümündeki en aktüel trendlerin ve gelişmelerin masaya yatırıldığı Dünya Otomotiv Konferansı’nda elektrikli araçlar için ürettiği batarya taşıyıcısı ve izlenebilirlik süreçleri ile birlikte dijital tahlil hizmetlerini tanıttı.

CITS Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Semih Gür, sektörün üst seviye yöneticilerini bir ortaya getiren Dünya Otomotiv Konferansı’nda yaptığı “Elektrikli Araçlar İçin Üretilen Batarya Taşıyıcısı Örneği ile İzlenebilirlik Süreçleri” başlıklı konuşmada, otomotiv üretimindeki tüm süreçlerin uçtan uca izlenebilirliğini sağlayan dijital tahlil hizmetleri hakkında bilgi verdi. Gür, Bursa’nın birinci Ar-Ge merkezi olma özelliğini taşıyan CITS’in kesimde bir birincisi gerçekleştirerek geliştirdiği barkod yahut karekodla izlenebilirlik, 3B modelleme, yanılgılı ölçümlerin ısı haritasıyla görüntülenebilmesi projelerini de aktardı.   

Gold sponsor olarak aktifliğe takviye veren CITS’in otomotiv kesimine yönelik PLM, SAP, Dassault Systemes eserleri ile kendi katma pahalı eser, hizmet ve tahlillerini tanıttığı standı da iştirakçilerden ağır ilgi gördü. 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

 

Şirketlerin stratejik dijital dönüşüm planlarında katma bedel yaratıyor 

Coşkunöz Holding ve bağlı şirketlerinin bilgi teknolojileri alanında bilhassa endüstriye yönelik 30 yılı aşkın birikimini ve deneyimini dallara hizmet sunan bir teşebbüse dönüştürmek hedefiyle kurulan CITS, 2016 yılından bu yana stratejik dijital dönüşüm ajandalarına uçtan uca katkı sağlamak hedefiyle şirketlere dijital dönüşüm seyahatlerinde eşlik ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.