DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

Kuveyt Türk ve Token Finansal Teknolojiler akaryakıt ödemesinde iş birliğine gitti

Yenilikçi eser ve hizmetleriyle öne çıkan Kuveyt Türk, Token Finansal Tahliller ile iş birliğine giderek akaryakıt istasyonlarının pratik ödeme almasını, müşterilerin ise süratli ve inançlı akaryakıt meblağını ödemesine imkan sağlayan aygıtları POS sistemine dahil etti. 

Kuveyt Türk ve Token Finansal Teknolojiler akaryakıt ödemesinde iş birliğine gitti
20.03.2024 15:36
0
A+
A-

Yenilikçi eser ve hizmetleriyle öne çıkan Kuveyt Türk, Token Finansal Tahliller ile iş birliğine giderek akaryakıt istasyonlarının pratik ödeme almasını, müşterilerin ise süratli ve inançlı akaryakıt meblağını ödemesine imkan sağlayan aygıtları POS sistemine dahil etti. 

POS aygıtının satış ve ödeme süreçlerini tek aygıtta birleştiren uygulama sayesinde müşteriler, kredi kartıyla akaryakıt ödemelerini pratik formda yapabiliyor. 31 Mayıs 2024’e kadar POS başvurusu yapan hükmî müşteriler, %2.49 komite oranı yahut 24 gün bloke oranı avantajından yararlanacak ve yıl sonuna kadar aidat fiyatı ödemeyecek.

Türkiye’nin öncü iştirak finans kuruluşu Kuveyt Türk, hukukî ve ferdî müşterilerinin gereksinim ve taleplerine yönelik iş birliklerine imza atmaya devam ediyor. Türkiye’nin başkan ödeme sistemleri platform sağlayıcısı Token Finansal Teknolojiler tarafından geliştirilen akaryakıt istasyonlarının pratik ödeme almasına imkan sağlayan Beko 400 TR ve 1000 TR aygıtları, Kuveyt Türk POS sistemine entegre edildi. 

Yapılan entegrasyon sayesinde müşteriler, akaryakıt istasyonlarında market içindeki ödemeye ek olarak pompa alanında da akaryakıt meblağlarını ödeme imkânına sahip oluyor. POS aygıtının satış, ödeme süreçlerini tek aygıtta birleştiren uygulamayla müşteriler, kredi kartıyla temassız, manyetik, çipli süreçlerini tamamlayabiliyor. Yenilikçi, pratik ve süratli bir ödeme prosedürü sunan aygıtlar, akaryakıt dalında vakit tasarrufu sağlarken müşteri tecrübesini olumlu tarafta etkiliyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

 

Yeni jenerasyon pompa muharrir kasa olan Beko 1000 TR sayesinde müşteriler aracının yanından ayrılmadan akaryakıt ödemesi yapabiliyorken, akaryakıt fiyatlarının ekranına yansıdığı Beko 400 TR ise market içine entegre POS aygıtı olarak kullanılıyor.  

 

Yapılan iş birliği kapsamında 31 Mayıs 2024 tarihine kadar Beko 400 TR ve Beko 1000 TR için Kuveyt Türk’e POS başvurusu yapan hükmî müşteriler, %2.49 komite oranı yahut 24 gün bloke oranı avantajından yararlanacak ve yıl sonuna kadar aidat fiyatı ödemeyecek. 

“Kurduğumuz entegrasyonlarla kurumumuzun yenilikçi imajına katkı sağlıyoruz”

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, mevzuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sektör dinamiklerini yakından takip ederek yenilikçi eser ve hizmetler geliştiriyor ve yeni iş birliklerine imza atıyoruz. Yeni jenerasyon ödeme aygıtlarından Beko 400 TR ve Beko 1000 TR’yi POS sistemimize entegre ederek müşterilerimizin yenilikçi, süratli ve sağlam ödeme sisteminden yararlanmasına imkan sağlıyoruz. Piyasada kıymetli bir hisseye sahip olacağını düşündüğümüz modellerle birlikte aygıt sahibi akaryakıt müşterilerimizin POS altyapısını kullanması pazardaki yerimizi ileri taşıyacaktır. Önümüzdeki periyotta de daha şimdiki modeller ile entegrasyon kurarak müşterilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmayı hedefliyoruz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.