DOLAR
32,2062
EURO
35,0534
ALTIN
2.518,22
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Lösev’in Karşılıksız İhtiyaç Çekleri Kanser Hastalarına Merhem Oluyor

Lösemili Çocuklar Sıhhat ve Eğitim Vakfı LÖSEV, klâsik olarak her yıl Ramazan Bayramı öncesinde lösemi ve kanser uğraşı veren çocuklara gereksinimleri oranında ‘Karşılıksız Özel Muhtaçlık Kredisi’ ile takviye oluyor.

Lösev’in Karşılıksız İhtiyaç Çekleri Kanser Hastalarına Merhem Oluyor
02.04.2024 18:00
0
A+
A-

Lösemili Çocuklar Sıhhat ve Eğitim Vakfı LÖSEV, klasik olarak her yıl Ramazan Bayramı öncesinde lösemi ve kanser gayreti veren çocuklara gereksinimleri oranında ‘Karşılıksız Özel Muhtaçlık Kredisi’ ile takviye oluyor.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sıhhat ve Eğitim Vakfı “Önce Çocuklar İyileşsin” davetiyle ramazan ayı boyunca erzak kolilerini hastalarına ulaştırırken fitre, fidye ve zekat bağışlarıyla lösemi ve kanser  tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların tedavi masraflarını ve toplumsal gereksinimlerini karşılıyor.

Aylık tertipli nakdi dayanaklara ek olarak, bayram öncesi yüzlerce aileye 50.000 ile 30.000 TL ortasındaki “Karşılıksız Özel Muhtaçlık Kredisi” çekleri iletildi. Türkiye genelinde başlatılan karşılıksız özel muhtaçlık kredisi dayanağı Ankara başta olmak üzere, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Bartın, Batman, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırşehir, Konya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Van ve Zonguldak vilayetlerinde, lösemi ve kanser ile uğraş eden yüzlerce aileye ulaştırıldı. Ramazan boyunca LÖSEV’e kayıtlı binlerce aileye de “Sağlık-Eğitim Bursu” ve “Aile Takviye Bursu” gereksinimleri doğrultusunda iletilecek.

Anne Leyla Kuruağaç: “Sizlerin Sayesinde Yalnız Hissetmiyoruz”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

LÖSEV tarafından 50.000 TL yardım yapılan Ankara’da yaşayan 7 yaşındaki Muhammed Ensari Kuruağaç’ın annesi Leyla Kuruağaç yaşadıkları süreci şöyle anlattı; “2020 yılında Bitlis’te Muhammed’e lösemi tanısı kondu. Pandemi vakti olması da çok güç şeyler yaşamamıza neden oldu. Muhammed’in tedavisi için Ankara’ya taşınmak zorunda kaldık. Devlet hastanesinde tedavi görürken LÖSEV ile tanıştık. Bu süreçte LÖSEV daima yanımızda oldu. Muhammed Beşiktaşlı, Beşiktaş marşlarının onu coşkulandırıyor. Vakit zaman yaşıtlarıyla oyunlar oynuyor, Muhammed heyecanlı bir çocuk, sokak hayvanlarına karşı çok ilgili. Bilhassa yemek sofrasından artan kemikleri cebine koyar ‘anne bunları köpeklere verelim’ der. Büyüyünce polis olmak istiyor. Muhammed’in şu an denetimleri devam ediyor. 50 Bin TL’lik çeki Muhammed için kullanacağız. LÖSEV’e ve tüm bağışçılara teşekkürler. Sizlerin sayesinde yalnız hissetmiyoruz.”

Hastane Odasında Bayram Ziyaretleri

LÖSEV’in kayıtlı hastalarına takviyeleri bunlarla sonlu kalmıyor. LÖSEV, LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’nde tedavisi devam eden Lösemi ve Kanser hastası Çocuklar ve refakatçi annelerine bayramlıklar iletiyor, buruk bir bayram sevinci yaşamamaları için hastanelerde hem ziyaret edip bayramlaşıyor hem de ikram ve sürprizleriyle kuvvetli tedavi sürecinde moral veriyor. Hastalarının meskenlerinde beyaz eşya ve mobilya gereksinimleri belirlenerek, kelam konusu eksiklikler gideriliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.