DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

Menderes’te Larva Mücadelesi

Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde haşere ile çaba kapsamında larva ilaçlaması yapılıyor.

Menderes’te Larva Mücadelesi
15.02.2024 16:00
0
A+
A-

Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde haşere ile çaba kapsamında larva ilaçlaması yapılıyor.

Menderes Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından haşere ile çaba kapsamında 44 mahallede ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmayla bilhassa yaz aylarında yaşanan sinek sıkıntısının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Her yerde çalışma

Kış aylarında sivrisinek, karasinek ve hamam böceklerinin potansiyel üreme alanı olarak belirlenen sulak alanlar, süs havuzları, foseptikler, içinde su bulunan bodrumlar, kanalizasyon ve yağmursuyu kanalları, dereler ve çöp konteynerleri nizamlı olarak ilaçlanıyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Çalışmalar itina ile yapılıyor

Çalışmayla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, “ İlçemizde haşere ile çabayı 12 aya yaymış durumdayız. Etraf ve insan sıhhatine zararsız ilaçlar ile takımlarımız tüm mahallelerimizde ilaçlamalarını gerçekleştiriyor. Doğal dengeyi gözeterek sürdürdüğümüz çalışmalarımız aralıksız olarak sürecek. Bilhassa yaz aylarında yaşanan haşere ezası ortadan kalkacak.’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.