DOLAR
32,2420
EURO
35,1223
ALTIN
2.507,91
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

Milas Belediyesi çocuk oyun evinde karne heyecanı

Çocuklara kreş hizmeti sunan Milas Belediyesi Çocuk Oyun Evi’ndeki “Sevgi Gemisi” ve “İnci Taneleri” sınıflarında eğitim öğretim gören çocuklar birinci devri tamamladı. Belediye Lideri Muhammet Tokat, bu özel gün münasebetiyle öğrencilere ve öğretmenlere “İyi tatiller” dileklerini iletti.

Milas Belediyesi çocuk oyun evinde karne heyecanı
19.01.2024 19:24
0
A+
A-

Çocuklara kreş hizmeti sunan Milas Belediyesi Çocuk Oyun Evi’ndeki “Sevgi Gemisi” ve “İnci Taneleri” sınıflarında eğitim öğretim gören çocuklar birinci periyodu tamamladı. Belediye Lideri Muhammet Tokat, bu özel gün hasebiyle öğrencilere ve öğretmenlere “İyi tatiller” dileklerini iletti.

Milas Belediyesi bünyesinde gereksinim sahibi ailelerin çocuklarının zihinsel, bedensel, fizikî ve toplumsal gelişimlerine katkı sunmak gayesiyle hizmete açılan Çocuk Oyun Evi’nde eğitim öğretim gören çocuklar, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın birinci periyodunu tamamlayarak karne heyecanını yaşadı.

BAŞKAN TOKAT’TAN “İYİ TATİLLER” MESAJI

Karne alan çocukların heyecanına ortak olarak öğrenciler ve öğretmenlere “İyi tatiller” dileyen Milas Belediye Lideri Muhammet Tokat, “Ulu Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün unsur ve inkılâpları doğrultusunda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın birinci periyodunu geride bırakan geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve onların yoluna ışık tutan tüm öğretmenlerimize keyifli ve sağlıklı bir tatil diliyorum.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Sevgili çocuklar, sizler birer umut ışığısınız. Geleceğimizin teminatı olarak sizlere düşen büyük sorumlulukların farkında olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizlerin muvaffakiyetleri, geleceğimizin parlaklığını belirleyecektir. Bu nedenle, eğitim seyahatinizin her anını en âlâ biçimde kıymetlendirerek, bilgi ve marifetlerinizi geliştirmeye devam etmenizi temenni ediyorum. Milas Belediyesi olarak, her vakit yanınızda olduğumuzu hissetmenizi istiyoruz. Sizlere sağlıklı, keyifli ve sevinçli bir tatil diliyor; ikinci devirde de muvaffakiyetlerinizin artarak devam etmesini temenni ediyorum.” iletisini yayınladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.