DOLAR
32,1961
EURO
35,0588
ALTIN
2.507,13
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Bayraklılı öğrencilere sömestirde kurs desteği

Bayraklı Belediyesi Toplumsal Aktiflik Merkezi’nde fiyatsız imtihanlara hazırlanan 8 ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik hızlandırılmış kurs düzenlendi.

Bayraklılı öğrencilere sömestirde kurs desteği
25.01.2024 22:00
1
A+
A-

Bayraklı Belediyesi Toplumsal Aktiflik Merkezi’nde fiyatsız imtihanlara hazırlanan 8 ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik hızlandırılmış kurs düzenlendi. Eğitmenlerin orta tatilde geriye dönük mevzuları işlediği kurslara 484 öğrenci katıldı. Lider Serdar Sandal, “Geleceğe aydınlık bireyler yetiştiriyoruz. Sömestir tatilinde de çocuklarımızı yalnız bırakmıyoruz. Onların başarısı için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

484 ÖĞRENCİ KATILDI

Bayraklı Belediyesi Toplumsal Aktiflik Merkezi’nde fiyatsız lise ve üniversite imtihanlarına hazırlık kurslarına katılan öğrenciler, sömestir ortasında da unutulmadı. Bu kapsamda öğrencilerin orta tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak için 8 ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik hızlandırılmış kurs programı gerçekleştirildi. 484 öğrencinin katıldığı kurslarda öğrenciler eğitim-öğretim süreçlerine devam ederken, geri kaldıkları bahisleri da tekrar pekiştirme imkanı buldu. Yıl boyunca öğrencilere yönelik akademik takviyelerin süreceği belirtildi.

EĞİTİMDE MARKA KENT BAYRAKLI

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, “Bayraklı’yı eğitim konusunda marka kent haline getirdik. Anaokulundan üniversiteye kadar tüm Bayraklılı çocuklarımızın yanında oluyoruz. Fiyatsız kurslar ve eğitim alanındaki tüm faaliyetlerimizle örnek bir belediye olduk. Çağdaş eğitim imkanları sunarak çocuklarımıza hayallerindeki okullarda eğitim almalarının kapılarını açıyoruz. Tüm öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.