DOLAR
32,1961
EURO
35,0588
ALTIN
2.507,13
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

TikTok canlı yayınları bilgisayara taşıyor

Tanınan görüntü platformu TikTok, yeni eseri TikTok LIVE Studio ile canlı yayın tecrübesini bilgisayara taşıyor. TikTok hesabına sahip olan kullanıcılar, artık bilgisayarlarından canlı içerik üretebilecek ve paylaşabilecek.

TikTok canlı yayınları bilgisayara taşıyor
19.03.2024 21:24
2
A+
A-

Tanınan görüntü platformu TikTok, yeni eseri TikTok LIVE Studio ile canlı yayın tecrübesini bilgisayara taşıyor. TikTok hesabına sahip olan kullanıcılar, artık bilgisayarlarından canlı içerik üretebilecek ve paylaşabilecek.

TikTok’un kullanıma sunduğu LIVE Studio, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlara indirilebiliyor. Bu yeni yazılım, TikTok hesabına sahip olan herkesin canlı yayınlarını bilgisayarlarından daha kolay ve özgün bir halde yapmasını sağlıyor. 

TikTok kullanıcıları, LIVE Studio’yu kullanarak tıpkı anda en fazla 10 sahneyi özelleştirebiliyor. Her sahne, farklı kaynaklardan görüntü ve ses çekmeyi mümkün kılıyor. Bu da kullanıcılara Elgato capture kartı üzere aygıtlardan yahut Steam üzere programlardan alınan içerikleri canlı olarak TikTok üzerinde paylaşma imkanı tanıyor.

Detaylı CANLI Ayarları ve Bilgi Analizi

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kullanıcılar, TikTok Live Studio’nun sunduğu CANLI yayın ayarları kısmında yayın başlıklarını, kapak fotoğraflarını ve etiketlerini düzenleyerek potansiyel izleyici kitlelerini genişletebiliyor. Ayrıyeten, Live Studio ile ses ve görüntü ayarlarından canlı yayın bilgilerine kadar bir dizi ayrıntılı bilgiye erişim sağlanabiliyor. Live Studio’da Multi-guest yahut co-host özelliklerini kullanarak çoklu konuğun iştirak sağlayabildiği interaktif yayınlar yapılabiliyor. Dahası yayın maksadı belirlemek, hem dikey hem de yatay yayın verebilmek, fiyatsız efektleri kullanmak da mümkün.

Canlı sohbet kısmı, izleyicilerden gelen yorumları, armağanları ve emojileri görüntüleme imkanı tanırken, kullanıcılara sohbetlerini filtreleme ve düzenleme seçenekleri sunuyor. LIVE Studio, etkileşimler için çeşitli araçlar sağlayarak içerik üreticilerine daha fazla yaratıcılık imkanı sunuyor.

Bu güncelleme, TikTok’un içerik üreticilerine sunduğu avantajları artırarak, canlı yayın tecrübesini daha da zenginleştiriyor. LIVE Studio’nun ayrıntılı kullanım kılavuzuna ulaşmak için TikTok’un resmi erişim başvurusu sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.