DOLAR
32,2183
EURO
35,0203
ALTIN
2.500,70
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

2023 Yılının basın lansmanı: Yeni renaultausrtal lansmanı seçildi

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından düzenlenen 2023 Satış ve Bağlantı Ödülleri’nin verildiği merasimde “Yılın Basın Lansmanı” ödülünün sahibi, yıl boyunca ezber bozan lansmanlara imza atan Renault oldu. 

2023 Yılının basın lansmanı: Yeni renaultausrtal lansmanı seçildi
06.01.2024 11:48
0
A+
A-
  • Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından düzenlenen 2023 Satış ve İrtibat Ödülleri’nin verildiği merasimde “Yılın Basın Lansmanı” ödülünün sahibi, yıl boyunca ezber bozan lansmanlara imza atan Renault oldu. 
  • Basın mensuplarının 2023 yılında katıldıkları etkinliklerini kıymetlendirdikleri özel kategoride, bugüne kadarki en güzel Renault tecrübesini yaşatma amacıyla hayata geçirilen Yeni Renault Austral Lansmanı “Yılın Basın Lansmanı” seçildi.
  • Törende ayrıyeten Renault Clio, “B Segmentinde En Çok İlgi Gören 2. El Araç”, Renault Megane ise “C Segmentinde En Çok İlgi Gören 2. El Araç” olarak, “sahibinden.com Özel Ödülü”ne sahip oldu.

 Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği’nin (ODMD) markaların satış ve irtibat muvaffakiyetlerini ödüllendirmek maksadıyla organize ettiği ODMD Satış ve İrtibat Ödülleri’nin on dördüncüsü gerçekleşti. 

Renault, basın mensuplarının 2023 yılında katıldıkları marka ve modellerin test sürüşü ya da tanıtım tertiplerini oyladığı “Yılın Basın Lansmanı” mükafatını, Yeni Austral Lansmanı ile kazanarak muvaffakiyetini taçlandırdı.

Geçen sene Dacia Jogger lansmanıyla da ODMD 2022 Satış ve İrtibat Ödülleri’nde “Yılın Basın Lansmanı” seçilen MAİS, üst üste ikinci defa bu mükafata layık görüldü. 

 Yeni Renault Austral ile “Her Anı Fark Et”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

 Türkiye’nin en batı ucu Gökçeada’da gerçekleştirilen Yeni Renault Austral Lansmanı için öncelikle aktiflik konsepti ve aktifliğin büsbütün üzerine kurgulanacağı fikir için bir manifesto ve hashtag yaratıldı. Kıymetli olanın bir yerden bir yere varmamın değil, bu seyahatte yaşanılanlar olduğunu hatırlamak için her anı yeni ve unutulmaz tecrübelerle dolu bir lansman planlandı.  #HerAnıFarket sloganından ilham alınan lansmanda “bugüne kadarki en güzel Renault” tecrübesinin sunulması hedeflendi.

Özel jetler ile Gökçeada’ya getirilen davetlilere, seyahate çıkana kadar lansmanın gerçekleştirileceği lokasyon söylenmedi. Her bir davetli için şahsileştirilmiş bir lansman tecrübesi sunuldu. Havalimanına inen davetlilere, sırf Hollywood’da görülebilecek özel bolt çekimler gerçekleştirildi ve her bir davetlinin kendisini yıldız üzere hissetmesi sağlandı. Lansman sunumunun gerçekleştirildiği Gökçeada Havalimanı’na ilişkin hangar, her davetlinin ismine özel olarak hazırlanmış olan direktör sandalyeleri ile tamamlanarak adeta bir sinema setine dönüştürüldü. Lansmanın yıldızı sadece Yeni Renault Austral değil, tıpkı vakitte onunla her anı fark edecek olan davetlilerdi.

Gökçeada’nın keşfedilmemiş yollarında gerçekleşen sürüş tecrübesinde Austral’in sürüş özelliklerinin tamamının test edilme bahtı yakalandı. Adanın tarihi dokusu eşliğinde, zeytin ağaçları ile denizin buluştuğu keşif noktasında, Gökçeada’nın en meşhur mahallî lezzetleri adalı şefler tarafından şahsen hazırlanarak davetlilere sunuldu. Türkiye’nin en batı ucundan gün batımını izleme fırsatı yakalayan davetliler, “Her Anı Fark Et” konsepti doğrultusunda Yeni Renault Austral ile gün boyunca en özel tecrübeleri yaşadılar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.