DOLAR
32,2362
EURO
35,0033
ALTIN
2.502,08
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Başkan Böcek’ten Elmalı’ya güreş sahası sözü

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek 671. Elmalı Yağlı Güreşleri’nin son gününde güreşseverleri ve Türk’ün birinci er meydanında gayret edecek güreşçileri yalnız bırakmadı.

Başkan Böcek’ten Elmalı’ya güreş sahası sözü
11.09.2023 07:00
0
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek 671. Elmalı Yağlı Güreşleri’nin son gününde güreşseverleri ve Türk’ün birinci er meydanında uğraş edecek güreşçileri yalnız bırakmadı. Cet sporuna her vakit dayanak veren Lider Muhittin Böcek, bir kelamı olmamasına karşın 4 yıldır projesi hazır olan lakin bir türlü yapılamayan güreş alanını Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Elmalı’ya kazandıracaklarını müjdeledi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Elmalı Belediyesi tarafından bu yıl 671’incisini düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin son gününde Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, Türk’ün birinci er meydanında güreş tutan pehlivanları yalnız bırakmadı. Güreşçilere muvaffakiyetler dileyen Lider Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçilerinin de mücade ettiği güreşleri izledi. 

 

350 GÜREŞÇİMİZ VAR

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ata sporuna her vakit dayanak verdiklerini söyleyen Lider Muhittin Böcek, Elmalı Yağlı Güreşleri’nin de son derece kıymetli olduğunu söyledi. Din ile devlet şlerini ayırdığı üzere sporla siyaseti de her vakit ayırdığını söyleyen Lider Böcek, “350 güreşçisi olan Antalya Büyükşehir Belediye Lideri sıfatımızla her vakit güreşçilerimizin yanındayım. Elimden geldiğince de güreşlerimizi takip ediyorum. Onları yalnız bırakmamaya çalışıyorum. Bugün de Elmalımızda güreşçilerimizle birlikteyiz” dedi. 

 

YENİ SAHAYI YAPMAK BİZE NASİP OLACAK

Elmalı’ya yakışır yeni bir güreş alanı kazandırma kelamı de veren Lider Böcek şöyle konuştu: “Biz bu er meydanlarına gelip kelam verirsek gereğini yaparız. Bundan evvel Kumluca Karatepe Stadının kelamını verdim ve yapıyoruz. Buraya da devlet, bakanlık kelam verdi. Projesi 4 yıldır hazır ancak hala yapılmadı. Elmalı Belediye Liderimiz, ‘Halil Öztürk olduğu için mi yapılmıyor?’ deyince biz de Muhittin Böcek kelamı dedik. Cumhuriyetimizin 100. yılında Türk’ün birinci er meydanı Elmalı’da bu stadı yapma kelamı verdim. İnşallah yapmak bize nasip olacak.” 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.