DOLAR
32,2622
EURO
34,7142
ALTIN
2.402,80
BIST
10.247,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
13°C
Pazar Az Bulutlu
17°C

Kaspersky VPN, hızı ve performansıyla AV-TEST ‘Oscar’ını kazandı!

Bağımsız test kuruluşu AV-TEST tarafından yapılan yeni bir kıymetlendirme Kaspersky VPN’i ‘Onaylı’ sertifika ile ödüllendirdi.

Kaspersky VPN, hızı ve performansıyla AV-TEST ‘Oscar’ını kazandı!
09.04.2024 12:48
3
A+
A-

Bağımsız test kuruluşu AV-TEST tarafından yapılan yeni bir kıymetlendirme Kaspersky VPN’i ‘Onaylı’ sertifika ile ödüllendirdi. Bu kıymetlendirme, Kaspersky’nin birden fazla aygıt ve platformda süratli ve inançlı temas sağlayan başkan sağlayıcı olduğunu kanıtladı.

Kaspersky VPN, 2022 yılında elde ettiği performans parametrelerini aşarak kayda kıymet bir gelişme gösterdi. Test sonuçları, denizaşırı temaslar için yükleme suratlarında %355’lik şaşırtan bir güzelleşme ortaya koyarak platformun verimliliğini gözler önüne serdi. Ayrıyeten Kaspersky’nin geniş global VPN sunucu ağı daldaki en büyüklerden biri olarak kabul edildi. AV-TEST, Kaspersky VPN’in WireGuard, OpenVPN ve Catapult Hydra dahil olmak üzere kullanıcıların VPN tecrübelerini özelleştirmelerine imkan tanıyan kapsamlı protokol listesini de vurguladı.

AV-TEST her yıl VPN’lerin genel eser performanslarını kıymetlendirmek için çok sayıda test gerçekleştiriyor. Odaklanılan temel kriterler ortasında temas kararlılığı, performans düzeyi, şifreleme protokollerinin sağlamlığı ve kullanıcıların anonimliğini muhafazadaki aktifliği yer alıyor. Bu testler, evvelki yıllarda yapılan değerlendirmelerin tutarlılığını koruyarak tipik bir kullanıcının deneyimlediği şartları taklit edecek formda tasarlanıyor.

Test sonuçlarına nazaran Kaspersky VPN, temas kararlılığı ve yüksek süratli performans takviyesini geliştirdi. 2022’deki misal test sonuçlarıyla karşılaştırıldığında yükleme suratı %355 üzere inanılmaz bir oranda artarken, denizaşırı irtibatlar için gecikme müddeti %3 oranında azaldı. Lokal ilişkilerde gecikme %24 oranında azalırken, yükleme suratı %23, indirme suratı %32 oranında güzelleşti. AV-TEST, Kaspersky VPN’i test ederken, VPN olmadan elde edilen referans pahalara yakın performans sergileyerek güçlü akış ve torrent özellikleri sunduğu için seçti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

AV-TEST sonuçlarında ayrıyeten Kaspersky VPN’in geniş sunucu ağı yelpazesinin bölümdeki en büyüklerden biri olduğunu kanıtladı. Kaspersky VPN, kullanıcılara temas için dünya çapında 83 ülke ve 102 sunucu alternatifi sunuyor. Geniş pozisyon yelpazesi, kullanıcıların VPN kullanımını çeşitli senaryolar için özelleştirmesine imkan tanıyor. Double VPN özelliği, şahsî bilgiler için gelişmiş saklılık düzeyine ek olarak kesintisiz bir dijital tecrübe sağlıyor. AV-TEST, özellikler açısından sağlam DNS ve IP sızıntısı tedbire özelliklerinin yanı sıra sağlam Kill Switch özelliğine de vurgu yapıyor. Tüm bu özellikler Windows, Mac, iOS ve Android aygıtlarda hassas kullanıcı datalarının saklılık düzeyini güçlendiriyor. Double VPN özelliği Windows ve Mac aygıtlarında kullanılabiliyor.

Bir öbür kıymetli güncelleme de desteklenen protokollerin genişletilmiş listesi oldu. Kaspersky VPN, 2023’te eserin güvenilirliğini ve şeffaflığını artırmaya yönelik kıymetli bir adım olan açık kaynaklı bir protokol olan WireGuard dayanağını ekledi. Bu dayanak, kullanıcılara ferdi gereksinimlerine en uygun protokolü seçme özgürlüğü tanıyor.

Kaspersky Tüketici Eserleri Pazarlama Lider Yardımcısı Marina Titova, şunları söyledi: ‘VPN’ler çağdaş kullanıcılar için pahalı ferdî bilgilerin kapalılığını ve güvenliğini sağlayan temel araçlar haline geldi. Maksadımız kullanıcılarımız için en uygun VPN’i sunmak. Tüketicilerin sürat ve performansa büyük kıymet verdiğini biliyoruz. Bu yüzden problemsiz bir tecrübe için birçok yatırım yapıyoruz. Teknolojilerimizin harikalığının, Kaspersky VPN’i başkan bir tahlil olarak onaylayan AV-TEST üzere saygın test kuruluşları tarafından tanınmasından gurur duyuyoruz. Sonuçlar, gelişimimizin hakikat yolda olduğunu doğruluyor.” 

AV-TEST tarafından hazırlanan Kaspersky VPN Test Raporu 2023’ün tam metnine buradan ulaşabilirsiniz.

Kaspersky VPN hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.