DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Ticari Araçlar İçin “En İyi Lastik Hizmeti” Continental’den

Continental, Alman ticaret mecmuası WERKSTATT aktuell’in okuyucuları tarafından “Lastik Hizmetleri” kategorisinde en uygun tedarikçi seçildi.

Ticari Araçlar İçin “En İyi Lastik Hizmeti” Continental’den
19.01.2024 01:00
0
A+
A-

Continental, Alman ticaret mecmuası WERKSTATT aktuell’in okuyucuları tarafından “Lastik Hizmetleri” kategorisinde en yeterli tedarikçi seçildi.

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental, ticari araçlar için sunduğu lastik hizmetleri ile Alman ticaret mecmuası WERKSTATT aktuell’in okuyucuları tarafından en âlâ tedarikçi seçildi. İştirakçiler, ticari araç ve satış sonrası hizmetler bölümünde 10’uncusu yapılan oylamada 21 kategoride 120’den fazla marka ortasından seçim yaptı. Continental’in Conti360°Solutions altında sunduğu geniş ticari araç lastiği yelpazesi ve çok istikametli lastik hizmeti WERKSTATT aktuell okuyucularının beğenisini kazandı.

Bu sonuçtan gurur duyduklarını söyleyen Continental Lastikleri Almanya Pazarlama Müdürü Timo Röbbel, şöyle devam etti: “Bu sonuç eser kalitemiz ve müşterilerimize sunduğumuz hizmette, gerçek yolda olduğumuzu bir sefer daha gösteriyor. Müşterilerimize güvenebilecekleri hizmetler sunarak günlük faaliyetlerinde lastik servislerini destekleyen bir ortağız. Bu oylama, eser geliştirmeden satışa kadar Continental’in kararlılığının ve yenilikçi gücünün fark edildiğini teyit ediyor. Gelecekte de kaliteli hizmetlerimizle iş ortaklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bize duydukları yüksek itimat için en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.” 

 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Hizmet ve eserler müşteri gereksinimlerinin tamamını karşılıyor

5.jenerasyon lastiklerin piyasaya çıkmasıyla birlikte ticari araç lastikleri serisi yeni bir düzeye ulaştı. Continental, otobüs filolarının dijitalleşmesine öncülük eden tamamı sensörlü Conti Urban lastik serisinin birinci üreticisi oldu. Continental’in sunduğu hizmetleri daima geliştirerek müşterilerinin muhtaçlık ve ihtiyaçlarına uygun hale getirdiğinin altını çizen Röbbel, “Lastiğe dair her şeyi kapsayan hizmetlerimiz, müşterilerimize özel takviye sunmamıza imkân tanıyor” dedi. 

Continental’in Conti360° Tahlilleri hizmet paketi filo yöneticilerini ContiConnect dijital tahlilleri ve kaplanmış premium lastikler üzere akıllı lastik idaresi ile destekliyor. “Uzun ömürlü lastiklerimiz ve kapsamlı lastik hizmetlerimiz, filo verimliliğini ve sürdürülebilirliğini artırmaya ve gezegenimizin kaynaklarını daha tesirli bir formda muhafazaya değerli bir katkıda bulunmamızı sağlıyor” diyen Timo Röbbel, “Perakende satıcılarla yakın temas halindeyiz, bu sayede onların istek ve gereksinimlerine odaklanarak karşılık verebiliyoruz” diye ekledi.

 

Continental Hakkında

Continental, yolcu ve eserlerin sürdürülebilir ve birbiriyle temaslı hareketliliğini sağlayan ileri teknolojiler ve hizmetler geliştirmektedir. 1871 yılında kurulan teknoloji şirketi; araçlar, makineler, trafik ve ulaşım için inançlı, verimli, akıllı ve uygun maliyetli tahliller sunmaktadır. 2022 yılında 39,4 milyar euro satış sayısına ulaşan Continental, hala 57 ülkede ve pazarda yaklaşık 200.000 kişiyi istihdam etmektedir.

150 yılı aşkın müddettir en güzel performansı sunan Continental, dünyanın en büyük lastik üreticilerinden biridir. Lastik Kümesi sunduğu lastik tahlilleri ile hareketliliği daha inançlı, daha akıllı ve daha sürdürülebilir hale getirmektedir. Premium portföyünde araba, kamyon, otobüs, bisiklet ve motosiklet lastikleri ve özel lastiklerin yanı sıra filolar ve lastik perakendecileri için akıllı tahliller ve hizmetler yer almaktadır. 2022 yılında 14 milyar Euro satış sayısına ulaşan Continental lastik kümesi, dünya genelinde 20 üretim ve 16 araştırma geliştirme tesisinde 57.000 kişiyi istihdam etmektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.