DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Türkiye Sigorta ‘Türkiye Basketbol Ligi’nin de İsim Sponsoru Oldu

Sigorta ve sigortacılığın temel bedeli itimadı temel alarak sürdüren Türkiye Sigorta, hayatın her alanında var olmaya ve bedel katmaya devam ediyor

Türkiye Sigorta ‘Türkiye Basketbol Ligi’nin de İsim Sponsoru Oldu
19.10.2023 13:12
0
A+
A-

Sigorta ve sigortacılığın temel pahası itimadı temel alarak sürdüren Türkiye Sigorta, hayatın her alanında var olmaya ve paha katmaya devam ediyor. Avrupa Basketbolunun önde gelen liglerinden Basketbol Üstün Ligi’ne geçtiğimiz yıl 3 dönemliğine isim sponsoru olan Türkiye Sigorta, artık de Türkiye Basketbol Ligi’ne iki dönemliğine isim sponsoru oldu.

Bu kıymetli iş birliğini duyurmak ve Türkiye Sigorta Basketbol Üstün Ligi’nin yeni dönem sponsorluk imzalarını atmak üzere Türkiye Basketbol Federasyonu Lideri Sayın Hidayet Türkoğlu ve Türkiye Sigorta Genel Müdürü Sayın Taha Çakmak’ın iştirakiyle bir basın toplantısı düzenlendi.

Türkiye Sigorta olarak; Basketbol Federasyonu ile imzaladıkları bu ikinci iş birliğini kamuoyuna duyurmaktan ötürü gurur duyduklarını söyleyen Türkiye Sigorta Genel Müdürü Sayın Taha Çakmak, “Türkiye’nin Basketbol Muhteşem Ligi, Federasyonun uğraşlı ve özverili çalışmaları ile bugün milletlerarası itibarda bir marka pozisyonuna erişmiş durumda. Bugünden itibaren ortak gayemiz, Türkiye Basketbol Ligimizi de güç birliğiyle emsal bir noktaya taşıyarak; 85 milyonun gururuna gurur katmak.

Ne keyifli ki; 12 farklı vilayetimizden 18 güzide grubun rekabet ettiği Türkiye Basketbol Ligimiz de bundan bu türlü, “Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi” olarak anılacak. Bu beraberlikten doğan güçlü sinerjinin hem markamıza hem de basketbolumuza paha kattığına ve katacağına inanıyoruz.” diye konuştu.        

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Milli sorumluluk anlayışı ile Türk sporuna dayanaklarını sürdüreceklerini de belirten Sayın Çakmak, “85 milyonun olduğu üzere Türk basketbolunun da garantisi olan Türkiye Sigorta ismine; bu iş birliğini bir sponsorluktan öte, ortak bir amaca kilitlenen yol arkadaşlığı olarak gördüğümüzü bilhassa belirtmek isterim” halinde kelamlarını tamamladı.

İmza merasiminde konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Lideri Sayın Hidayet Türkoğlu ise; “Türkiye Sigorta, Avrupa’nın en rekabetçi ligi olan Basketbol Üstün Ligi’ne geçtiğimiz yıl ismini verdikten sonra bu yıl da basketbolun yaygınlaştırılması ve kulüplerimizin desteklenmesine katkı sağlamak üzere Türkiye Basketbol Ligi’nin isim sponsoru oluyor.

Önümüzdeki iki yıl boyunca Türkiye Sigorta, Türkiye Basketbol Ligi’nin isim sponsoru olarak, basketbol ailemize ve lige büyük bir dayanak sunacak. İnanıyorum ki bu iş birliği daha uzun yıllar sürecek başarılı bir paydaşlığın temellerini atmıştır.

Sponsorluk mutabakatları ve iş birlikleri, kulüplerimize finansal dayanak sağlamakla kalmıyor, birebir vakitte basketbolun daha çok şahsa ulaşmasını sağlıyor. Türkiye Sigorta ile yaptığımız mutabakat, bu bağlamda Türk basketbolunun geleceği için büyük bir kıymet taşıyor. Türkiye Sigorta’nın basketbolumuza duyduğu inanç ve inanç için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.